Barion Pixel

DesignAkadémia

Színes válogatás hallgatóink munkáiból

Ősszel is szuper munkák érkeztek hallgatóinktól, melyeket örömmel mutatunk be. A paletta igen színes. Készüljetek! : )

A Designakadémia kreatív kurzusai közül a legnagyobb népszerűségnek a Digitális grafika kurzus örvend, melyen évről-évre több száz hallgató sajátítja el a Photoshop digitális képszerkesztő program csínját-bínját, ismerkedik meg a különféle hasznos eszközökkel, kreatív technikákkal, ütős megoldásokkal. Vizsgamunkaként hallgatóink általában igen látványos design posztereket és rendezvényplakátokat alkotnak, de a tanfolyam során olyan arculati anyagok is készülnek, mint például névjegykártya, szórólap, menükártya.

Szikora Dorina a Digitális grafika kurzus zárásaként egy kiállítás plakátjával örvendeztetett meg minket.

Kindl Anett több kreatív kurzusunk hallgatója is, remek munkákkal állt elő – ezek közül elsőként az igen technikás, Photoshop-ban készített vizes design poszterét mutatjuk, melyet Anett nem „csak” dekorációs elemként tervezett:

Ezt a plakátot többféle kampányban is el tudnám képzelni – akár környezetvédelmiben, vagy akár valamelyik ásványvízgyártó marketingkampányában, vagy valamilyen egészségtudatossággal foglalkozóban is.

Szuper elgondolás! 🙂

Domonkos Henrietta fiatalos, lendületes plakátot készített a Digitális grafika kurzus vizsgamunkájaként.

Igazán szuper volt a tanfolyam, szeretném megköszönni a segítséget. Minden egyes percét élveztem, és már alig várom, hogy a Logókészítés kurzust is elkezdjem. Tudom, hogy még nagyon hosszú út áll előttem, de azt hiszem, ezzel a pár leckével sikerült kedvet kapnom, hogy a jövőben designerként tevékenykedjem. : )


És ha már szóba került a logókészítés… 🙂

Lőrincz Gergő valódi megrendelőnek tervezett kiváló arculatot, profi logót a Logókészítés kurzus keretében, melyen a hallgatók a logótervezés mellett az arculattervezés alapjaival is megismerkedhetnek. Gergő igazán szemrevalóan, arculati moodboard-on is tálalta munkáját. A tálalás sem utolsó szempont, ha le akarjuk nyűgözni az ügyfeleinket. 🙂

Kindl Anett a Logókészítés kurzus hallgatója is volt, több logót is készített az Illustrator vektorgrafikus programban, közülük a bájos “blöki” logót mutatjuk.


A Logókészítés kurzus ugródeszkája a Karakterkészítés kurzus, mely 2018 májusában, két új (Fotózás és retusálás; Kreatív stílusfejlesztés) kreatív kurzussal együtt bővítette a DesignAkadémia kurzusok listáját.

Azért tekinthetjük ugródeszkának, mert a Logókészítés kurzuson megtörténik az “alapozás”, majd a Karakterkészítés kurzuson már komplexebb figurák, illusztrációk, bájos vagy éppen vagány karakterek születnek hallgatóink „tollából” – az Illustrator programban.

Természetesen “alapozás” nélkül is rögtön fejest lehet ugrani a Karakterkészítés kurzusba, a profi videóknak és a lépésről lépésre oktatói útmutatóknak köszönhetően bárki képes lehet ezekhez hasonló karaktereket alkotni – különösebb rajztudás nélkül:

Rutai Enikő cuki vízilóval dobta fel a napunkat, amikor elküldte értékelésre a vizsgamunkáját.

Ujfalusi Melinda „kutty” kutyussal készült a Karakterkészítés kurzus sikeres zárására.


Sok hallgatónk vág bele a Kiadványszerkesztés kurzusba, és olyan kézzel fogható remekműveket alkotnak az InDesign kiadványszerkesztő programban, mint trendi magazinokat, katalógusokat, sőt, akár egész könyveket is képesek betördelni, majd nyomdai feldolgozásra előkészíteni.

Uj Brigitta egy fiktív cég  termékkatalógusát készítette el vizsgamunkaként.

Köszönet a hasznos tudásért (és a minőségi tananyagért!), amellyel a tanfolyam során gazdagodhattam! Élvezettel bújtam a leckéket, sok új dolgot tanultam meg. : )

Kindl Anett a Kiadványszerkesztés kurzuson is remekelt – fotós magazinjával. 🙂Te is kedvet kaptál a kreatív alkotáshoz? Te is szívesen alkotnál ilyen remek grafikai munkákat?

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük