DesignAkadémia

Digitális grafika
online tanfolyam

Légy kreatív és élj belőle jól!

Digitális grafika online tanfolyam

Légy kreatív és élj belőle jól!

Miért lesz hasznos számodra a Digitális grafika tanfolyam?

Képzeld csak el, a reklámokkal zsúfolt világunkban milyen sok kreatív szakemberre van szükség, akik különféle reklámgrafikákat, szórólapokat, névjegyeket, plakátokat, stb… terveznek. Óriási a kereslet a grafikus tevékenységre!

… a tanulást és rövidesen vállalhatsz is munkát: a legtöbb hallgatómat már a tanulási idő alatt megtalálják a megrendelések.

A Digitális grafika tanfolyam elvégzését követően számos kreatív munkát láthatsz majd el. Legyen szó szórólapról, plakátról, kártyákról vagy névjegyekről, de akár étlap és bármilyen digitális grafika sem fog gondot okozni.

Kezdetben akár munka mellett, mellékes jövedelmeid lehetnek belőle, majd ahogy fejlődsz, akár a főállásodat is kiválthatja a digitális grafika tevékenység. A munkadíjadat Te szabod meg!

Kreatív munka, alkotó folyamat, ötletek és azok megvalósítása… Mindig is ezt szeretted volna, igaz?

Mit fogsz alkotni?

Ezeket az izgalmas projekteket a tanfolyam során Te is elkészíted majd! 17 életszerű, gyönyörű projektet készítünk a Photoshop programban. Ha a gyakorló feladatokat becsülettel elkészíted, a tanfolyam végére valóságos kis portfóliód lesz. Ezzel a referenciaanyaggal bátran kezdhetsz munkát vagy megrendelőket keresni.

Ki vagyok én, és miért hallgass rám?

Cziráki Barbara vagyok, az oktatód.webdesignsuli.hu-n már több ezer hallgatómnak segítettem kitanulni online a webdesigner szakmát. Itt, a DesignAkadémián olyan kreatív és könnyen kitanulható, akár azonnal elkezdhető szakmákat oktatok online, amik segítségével Te is jobbá teheted az életed.

• Kreatív munka, amit imádsz? Lehetséges! Tarts velem és megmutatom, hogyan csináld!

 Több szabadidő és akár online munkavégzés? Lehetséges, hiszen ez kifejezetten olyan szakma, ami nincsen helyhez kötve. Tanulj és dolgozz akár a saját otthonodból!

• Saját lábra állni, önálló vállalkozás? Lehetséges, mert jól kereső és keresett kreatív szakmára tanítalak meg.

Ezért fogod kedvelni ezt a tanfolyamot

10% elmélet, 90% gyakorlat

A szakmában fontos és nélkülözhetetlen elméleti anyagot belecsempésztem a gyakorlatba, tehát úgy fogod megtanulni azokat, hogy észre sem veszed. A kreatív alkotás és az eszközhasználat kapja a főszerepet, mert valódi, gyakorlati tudást szeretnék adni Neked.

Tanulj otthonról!

Mindent otthonról, a saját számítógéped mellől tanulhatsz meg, egyéni időbeosztásban, ahogy Neked kényelmes. Mégsem leszel magadra hagyva, nem kell nélkülöznöd az oktatói segítséget, hiszen bármikor lehetőséged van emailben kérdezni az oktatótól.

Keresd vissza a tandíjat!

Ha elszánt és szorgalmas vagy, a Digitális grafika tanfolyam elvégzése után, vagy akár tanulás közben is, egyetlen munkával máris visszajöhet a tanfolyam díja. A tandíj nem más, mint kreatív szakemberként a majdani órabéred 2-3 munkaórádért.

Lépésről lépésre!

Lépésről lépésre magyarázom és mutatom is a tennivalókat a Photoshop programban, így garantált, hogy megérted és könnyedén alkalmazod a tanultakat. Az önálló vállalkozást szorgalmazom, és ennek fényében úgy tanítok meg Neked mindent, hogy azokat önállóan alkalmazni tudd élesben is.

Haladj egyéni tempóban!

Önálló tempóban, a saját időbeosztásod szerint haladhatsz, nem kell várnod a leckékre vagy a csoporttársakra. A Photoshop képszerkesztő-grafikus program csínját-bínját megtanítom Neked az alapoktól kezdve egészen a trükkökig. Egészen az alapoktól indulunk, nem kell előképzettség.

Mindegy...

Mindegy, hogy hol élsz, Magyarországon vagy külföldön, a forradalmian új eOktatótermünkben online tanulhatsz bárhol a világon! Mindegy, hogy Windows vagy MAC (OS X) operációs rendszert használsz, hiszen a tanfolyam platformfüggetlen.

Mit kapsz? Mit fogunk tanulni?

eOktatótermi tagság

Az eOktatóteremben non-stop elérheted a komplett tananyagot, mely "színes-szagos", élvezetes leckékből épül fel, sok-sok oktató videóval.

Tematika

A részletes tematikát a fenti "Tematika" címre kattintva tudod letölteni és tanulmányozni. Ilyen sorrendben találod majd meg a leckéket az eOktatóteremben.

Lesz referenciád!

17 életszerű, gyönyörű projektet készítünk el a tanfolyam során. Ha a házi feladatokat becsülettel elkészíted, a tanfolyam végére valóságos kis portfóliód lesz. Ezzel a referenciaanyaggal bátran kezdhetsz munkát vagy megrendelőket keresni.

Ha segítség kell...

Ha bármikor elakadnál, emailben kérdezhetsz az oktatódtól. A részletes és szemléletes oktató videóknak köszönhetően hallgatóink jellemzően egyetlen kérdés nélkül végigcsinálják a tanfolyamot, de ha kell, mi itt vagyunk és segítünk!

Oklevél

A DIGITÁLIS GRAFIKA online tanfolyam elvégzését követően letöltheted az okleveledet, mely igazolja, hogy a képzést sikeresen elvégezted. Azonban a valódi igazolás erről a tudás, amit megszerzel, illetve a kis portfóliód, amit a tanfolyam során elkészített munkáidból összeállítasz.
"…a tanfolyam egy olyan folyamatot, egy olyan változást indíthat el az életemben, amellyel idővel végleg kiléphetek a jelenlegi szakmámból, és csak a jó tapasztalataimat emelhetem át egy új területre. Nagyon sokat tanultam a digitális grafika kurzuson, és mint a diákjaid közül bizonyára sokan, én is a nulláról kezdtem a tanulást. Nagyon élveztem a leckéket! Amikor már több tapasztalatom volt, próbáltam minden leckéhez egy-egy saját munkát is készíteni. Sőt, mivel a logókészítés tanfolyamot is felvettem, bizonyos munkákhoz saját logót is készítettem."
Gaál Bernadett
végzett hallgatónk

Oké, már most nagyon tetszik!

De mennyibe kerül?

Tandíj

Ez a díj nem más, mint befektetés a jövődbe. Egy biztosan megtérülő befektetés a céljaidért és egy jobb, kreatívabb életért.

34.990 Ft

+ van egy bónuszunk is!

A bónusz leckében egy különleges fogást ismertetek Veled, amivel jó eséllyel pályázhatsz kreatív állásokra. Ebben a bónusz leckében bemutatom, hogyan készíts kreatív önéletrajzot ún. infografikából. Ha ilyen önéletrajzot nyújtasz be egy kreatív pályázatra, biztos lehetsz benne, hogy leesik majd a munkaadó álla. Ha most jelentkezel a tanfolyamra, a bónusz leckéhez is jogosultságot kapsz.

Azonnal kezdheted a tanulást!

Loading...

Feldolgozás folyamatban...

Kérünk, várj még néhány pillanatot…

Átirányítás folyamatban. Kis türelmet...