Ezúttal olyan tudnivalókat szedtünk csokorba, melyek főként a logótervezés utolsó állomásán aktuálisak, szintén csekklistaként szolgálhatnak, avagy mire figyelj mielőtt átanád a megrendelődnek a megtervezett logót, annak fájlját, fájljait.

TOVÁBB OLVAS >>

15 logótervezési hiba

Dátum: 2020. 03. 02.  //  Kategóriák: logó- és arculattervezés  //  Címkék: , , ,

15 logótervezési hibát veszünk górcső alá, mely lista akár csekklistaként is szolgálhat, avagy mire figyelj, mit kerülj, ha éppen logót tervezel.

TOVÁBB OLVAS >>

Manapság virágkorukat élik az illusztrációk – mind a grafikai tervezésben, mind a weboldalak, online platformok világában. És bizony nem csak általánosságban beszélhetünk „illusztrációkról” – nagyon sokféle formát öltenek, többféle stílusban készülnek, különféle „extrákkal” vértezik fel őket. Bejegyzésünkben bemutatjuk az igazán népszerű illusztráció trendeket, illusztratív design trendeket.

TOVÁBB OLVAS >>

A 2020-as tipográfiai trendeket vesszük górcső alá – megnézzük a tipográfiai újdonságokat, a legújabb betűtípus alkalmazási módokat, majd visszatekintünk az elmúlt években folyamatosan jelen lévő trendi tipográfiai megoldásokra is.

TOVÁBB OLVAS >>

Trendek helyett akár „bevett” jegyekről is beszélhetünk – már ami a modern logótervezést illeti. Új logódesign trendek helyett inkább népszerű logótervezési trükkökről, a trendi logók ismertetőjegyeiről számolnánk be. : )

TOVÁBB OLVAS >>

Hallgatóinknak mindig sikerül meglepniük minket 🙂 – kiváló munkáikkal, kreatív alkotásaikkal. Ezúttal a logók, a karakterek, a grafikai munkák és a kiadványok világából hoztunk néhány példamutató hallgatói munkát.

TOVÁBB OLVAS >>

Bejegyzésünkben fontletöltő felületeket, betűtípus-begyűjtő helyeket hozunk, hogy Te is mindig ütős betűkészletekkel vágj bele a kreatív alkotásaid kivitelezésébe.

TOVÁBB OLVAS >>

Az ősz során is remekeltek hallgatóink – mutatjuk is a kreatív alkotásaikat. 🙂

TOVÁBB OLVAS >>

Oldal: 1 / 1512345...10...Utolsó »