DesignAkadémia

eOktatóterem

Légy üdvözölve az eOktatóteremben!

Válassz további tanfolyamaink közül!

Új élmények, új kompetenciák, új lehetőségek Neked! Mire vársz? Kezdd el most!

Ft29900

Kiadványszerkesztés

Neked való, ha Téged a kiadványok világa vonz. A megszerzett tudással képes leszel magazinok, brosúrák, katalógusok, meghívók, újsághirdetések, plakátok, stb... nyomdakész tördelésére az InDesign kiadványszerkesztő programban.

Ez kell nekem!

0% Kész
0/24 lépés

Ft29900

Logókészítés

Neked való, ha szeretnél kreatív logókat és egyéb illusztrációkat készíteni. Az Illustrator vektorgrafikus program elsajátítása után képes leszel komplett arculatot tervezni cégeknek, márkáknak, stb...

Ez kell nekem!

0% Kész
0/29 lépés

Ft29900

Digitális grafika

Neked való, ha a Photoshop képszerkesztő program minden csínját-bínját szeretnéd elsajátítani. A megszerzett tudással készíthetsz plakátokat, szórólapokat, névjegykártyát, étlapot, posztert és egyéb kreatív grafikákat is.

Ez kell nekem!

0% Kész
0/20 lépés

Ft29900

Kreatív stílusfejlesztés

Ha folyton elégedetlen vagy a kreatív munkáiddal, ha sosem érzed a "wow, de klassz" érzést, pedig látszólag mindent megteszel, akkor ez a tanfolyam Neked való. A kreatív stílus fejleszthető! Megmutatjuk, hogyan csináld!

Ez kell nekem!

0% Kész
0/15 lépés

Ft29900

Karakterkészítés

Neked való, ha szeretnél menő karaktereket, illusztrációkat készíteni profi szinten, akár különösebb rajztudás nélkül, vektorgrafikusan. Ha már ismered az Illustrator programot, akkor is sok újdonságot tartogat.

Ez kell nekem!

0% Kész
0/21 lépés

Ft29900

Fotózás és retusálás

Neked való, ha fotózni szeretnél, méghozzá gyorsan és látványosan jól! Tájat, épületet, ételt, modellt, gyermeket vagy állatot fotóznál? Mindegy, mert profi, gyakorlatias tippjeinkkel mindenre gondoltunk. Sőt, az utómunka során kisebb "csodát" is tehetsz képeiddel.

Ez kell nekem!

0% Kész
0/22 lépés


A felhasználói élmény fokozásra ún. cookie-kat használunk. Reméljük, nem gond számodra, ha mégis, kattints a további infó gombra.
OK, üzenet bezárása