DesignAkadémia

Tanfolyamaink

Melyik tanfolyam való Neked?

Ft29,900

Digitális grafika

Neked való, ha a Photoshop képszerkesztő program minden csínját-bínját szeretnéd elsajátítani. A megszerzett tudással készíthetsz plakátokat, szórólapokat, névjegykártyát, étlapot, posztert és egyéb kreatív grafikákat is.

Ft29,900

Kiadványszerkesztés

Neked való, ha Téged a kiadványok világa vonz.
A megszerzett tudással képes leszel magazinok,
brosúrák, katalógusok, meghívók, újsághirdetések,
plakátok, stb... nyomdakész tördelésére az InDesign kiadványszerkesztő programban.

Ft29,900

Logókészítés

Neked való, ha szeretnél kreatív logókat és egyéb illusztrációkat készíteni. Az Illustrator vektorgrafikus program elsajátítása után képes leszel komplett arculatot tervezni cégeknek, márkáknak, stb...

Ft29,900

Karakterkészítés

Neked való, ha szeretnél menő karaktereket, illusztrációkat készíteni profi szinten, akár különösebb rajztudás nélkül, vektorgrafikusan. Ha már ismered az Illustrator programot, akkor is sok újdonságot tartogat.

Ft29,900

Fotózás és retusálás

Neked való, ha fotózni szeretnél, méghozzá gyorsan és látványosan jól! Tájat, épületet, ételt, modellt, gyermeket vagy állatot fotóznál? Mindegy, mert profi, gyakorlatias tippjeinkkel mindenre gondoltunk. Sőt, az utómunka során kisebb "csodát" is tehetsz képeiddel.

Ft29,900

Kreatív stílusfejlesztés

Ha folyton elégedetlen vagy a kreatív munkáiddal, ha sosem érzed a "wow, de klassz" érzést, pedig látszólag mindent megteszel, akkor ez a tanfolyam Neked való. A kreatív stílus fejleszthető! Megmutatjuk, hogyan csináld!

Ft34,990

3D látványtervezés, digitális lakberendezés

Neked való, ha az ötleteidet, terveidet térben is életre keltenéd az alaprajzoktól kezdve a valósághű modellekig, legyen szó otthonod belső tereiről, egyedi bútorokról, üzletberendezésről... vagy éppen kreatív szakemberként izgalmas látványterveken is prezentálnád az elképzeléseidet az ügyfeleidnek.

Ft34,990

Urban Sketch

Neked való, ha megtanulnád azokat a kreatív színezési, tónusozási technikákat, a filccel és a festékkel való utómunkát, melyek bármilyen rajzodhoz jól jönnek, és klassz városrajzokat is alkothatsz. De a kézügyességedet, a kreativitásodat is fejlesztheted, sőt, meglévő rajztudásodat is csiszolhatod.

Ft34,990

Kreatív vállalkozás az indulástól a megrendelésekig

Neked való, ha még nem tudod, hogy hogyan tedd pénzzé a kreativitásodat, hogyan valósítsd meg a tuti bizniszötletedet. Szabadúszó karrierre vágysz, vagy már elindítottad a kreatív vállalkozásodat, de tovább fejlesztenéd... Mutatjuk, hogyan építsd fel álmaid vállalkozását és hogyan állítsd sikerpályára!

3000 boldog hallgató nem tévedhet!

Nálunk élvezet a tanulás! Több mint 10 éve segítünk hallgatóinknak könnyedén, szórakozva kitanulni egy kreatív és keresett "szakmát", mely a tanfolyam után akár azonnal hasznot hozhat.