DesignAkadémia

Tanfolyamaink

Melyik tanfolyam való Neked?

Ft29900

Digitális grafika

Neked való, ha a Photoshop képszerkesztő program minden csínját-bínját szeretnéd elsajátítani. A megszerzett tudással készíthetsz plakátokat, szórólapokat, névjegykártyát, étlapot, posztert és egyéb kreatív grafikákat is.

Ez kell nekem!

0% Kész
0/20 lépés

Ft29900

Kiadványszerkesztés

Neked való, ha Téged a kiadványok világa vonz. A megszerzett tudással képes leszel magazinok, brosúrák, katalógusok, meghívók, újsághirdetések, plakátok, stb... nyomdakész tördelésére az InDesign kiadványszerkesztő programban.

Ez kell nekem!

0% Kész
0/24 lépés

Ft29900

Logókészítés

Neked való, ha szeretnél kreatív logókat és egyéb illusztrációkat készíteni. Az Illustrator vektorgrafikus program elsajátítása után képes leszel komplett arculatot tervezni cégeknek, márkáknak, stb...

Ez kell nekem!

0% Kész
0/29 lépés

Ft29900

Karakterkészítés

Neked való, ha szeretnél menő karaktereket, illusztrációkat készíteni profi szinten, akár különösebb rajztudás nélkül, vektorgrafikusan. Ha már ismered az Illustrator programot, akkor is sok újdonságot tartogat.

Ez kell nekem!

0% Kész
0/21 lépés

Ft29900

Fotózás és retusálás

Neked való, ha fotózni szeretnél, méghozzá gyorsan és látványosan jól! Tájat, épületet, ételt, modellt, gyermeket vagy állatot fotóznál? Mindegy, mert profi, gyakorlatias tippjeinkkel mindenre gondoltunk. Sőt, az utómunka során kisebb "csodát" is tehetsz képeiddel.

Ez kell nekem!

0% Kész
0/22 lépés

Ft29900

Kreatív stílusfejlesztés

Ha folyton elégedetlen vagy a kreatív munkáiddal, ha sosem érzed a "wow, de klassz" érzést, pedig látszólag mindent megteszel, akkor ez a tanfolyam Neked való. A kreatív stílus fejleszthető! Megmutatjuk, hogyan csináld!

Ez kell nekem!

0% Kész
0/15 lépés

Ft34990

3D látványtervezés, digitális lakberendezés

Neked való, ha az ötleteidet, terveidet térben is életre keltenéd az alaprajzoktól kezdve a valósághű modellekig, legyen szó otthonod belső tereiről, egyedi bútorokról, üzletberendezésről... vagy éppen kreatív szakemberként izgalmas látványterveken is prezentálnád az elképzeléseidet az ügyfeleidnek.

Ez kell nekem!

0% Kész
0/13 lépés

Ft34990

Urban Sketch

Neked való, ha megtanulnád azokat a kreatív színezési, tónusozási technikákat, a filccel és a festékkel való utómunkát, melyek bármilyen rajzodhoz jól jönnek, és klassz városrajzokat is alkothatsz. De a kézügyességedet, a kreativitásodat is fejlesztheted, sőt, meglévő rajztudásodat is csiszolhatod.

Ez kell nekem!

0% Kész
0/14 lépés

Ft34990

Kreatív vállalkozás az indulástól a megrendelésekig

Neked való, ha még nem tudod, hogy hogyan tedd pénzzé a kreativitásodat, hogyan valósítsd meg a tuti bizniszötletedet. Szabadúszó karrierre vágysz, vagy már elindítottad a kreatív vállalkozásodat, de tovább fejlesztenéd... Mutatjuk, hogyan építsd fel álmaid vállalkozását és hogyan állítsd sikerpályára!

Ez kell nekem!

0% Kész
0/15 lépés


2900 boldog hallgató nem tévedhet!

Nálunk élvezet a tanulás! Több mint 9 éve segítünk hallgatóinknak könnyedén, szórakozva kitanulni egy kreatív és keresett "szakmát", mely a tanfolyam után akár azonnal hasznot hozhat.

A felhasználói élmény fokozásra ún. cookie-kat használunk. Reméljük, nem gond számodra, ha mégis, kattints a további infó gombra.
OK, üzenet bezárása