Barion Pixel

DesignAkadémia

Karakter-készítés
online tanfolyam

Légy kreatív és élj belőle jól!

Karakterkészítés online tanfolyam

Légy kreatív és élj belőle jól!

Miért lesz hasznos számodra
a Karakterkészítés tanfolyam?

Ha már ismered az Adobe Illustrator vektorgrafikus programot, de szeretnéd továbbfejleszteni a tudásod egy magasabb szintre, haladó technikákat elsajátítani. (Ha még sosem használtad az Illustratort, akkor a Logókészítés online tanfolyamunk való Neked, hiszen az abszolút kezdő szintről indul.)

Ha szeretnél professzionális vektorgrafikákat alkotni, melyeket igazán sokféleképpen pénzzé tehetsz: logók készítésében felhasználhatod, illusztrálhatsz pl. könyveket, vagy el is adhatod grafikáidat ún. stock fotós weboldalakon.

… és ezeket a rajzaidat digitalizálnád.

… hiszen azt is megmutatjuk, hogy kézi rajztudás nélkül miként alkothatsz klassz karaktereket.

… a tanulást és rövidesen vállalhatsz is munkát: a legtöbb hallgatómat már a tanulási idő alatt megtalálják a megrendelések.

Mit fogsz alkotni?

Ezeket az izgalmas projekteket a tanfolyam során Te is elkészíted majd! 10 életszerű, gyönyörű projektet készítünk az Illustrator programban. Ha a gyakorló feladatokat becsülettel elkészíted, a tanfolyam végére valóságos kis portfóliód lesz. Ezzel a referenciaanyaggal bátran kezdhetsz munkát vagy megrendelőket keresni.

Ki vagyok én, és miért hallgass rám?

Cziráki Barbara vagyok, az oktatód.webdesignsuli.hu-n már több ezer hallgatómnak segítettem kitanulni online a webdesigner szakmát. Itt, a DesignAkadémián olyan kreatív és könnyen kitanulható, akár azonnal elkezdhető szakmákat oktatok online, amik segítségével Te is jobbá teheted az életed.

• Kreatív munka, amit imádsz? Lehetséges! Tarts velem és megmutatom, hogyan csináld!

 Több szabadidő és akár online munkavégzés? Lehetséges, hiszen ez kifejezetten olyan szakma, ami nincsen helyhez kötve. Tanulj és dolgozz akár a saját otthonodból!

• Saját lábra állni, önálló vállalkozás? Lehetséges, mert jól kereső és keresett kreatív szakmára tanítalak meg.

Ezért fogod kedvelni ezt a tanfolyamot

10% elmélet, 90% gyakorlat

A szakmában fontos és nélkülözhetetlen elméleti anyagot belecsempésztem a gyakorlatba, tehát úgy fogod megtanulni azokat, hogy észre sem veszed. A kreatív alkotás és az eszközhasználat kapja a főszerepet, mert valódi, gyakorlati tudást szeretnék adni Neked.

Tanulj otthonról!

Mindent otthonról, a saját számítógéped mellől tanulhatsz meg, egyéni időbeosztásban, ahogy Neked kényelmes. Mégsem leszel magadra hagyva, nem kell nélkülöznöd az oktatói segítséget, hiszen bármikor lehetőséged van emailben kérdezni az oktatótól.

Keresd vissza a tandíjat!

Ha elszánt és szorgalmas vagy, a Karakterkészítés tanfolyam elvégzése után, vagy akár tanulás közben is, egyetlen munkával máris visszajöhet a tanfolyam díja. A tandíj nem más, mint kreatív szakemberként a majdani órabéred 2-3 munkaórádért.

Lépésről lépésre!

Lépésről lépésre magyarázom és mutatom is a tennivalókat az Illustrator programban, így garantált, hogy megérted és könnyedén alkalmazod a tanultakat. Az önálló vállalkozást szorgalmazom, és ennek fényében úgy tanítok meg Neked mindent, hogy azokat önállóan alkalmazni tudd élesben is.

Haladj egyéni tempóban!

Önálló tempóban, a saját időbeosztásod szerint haladhatsz, nem kell várnod a leckékre vagy a csoporttársakra. A karakterkészítés csínját-bínját megtanítom Neked az alapoktól kezdve egészen a trükkökig. Jó, ha van tapasztalatod az Illustrator vektorgrafikus programmal. Ha nincs, a Logókészítés tanfolyamunkat ajánljuk először.

Mindegy...

Mindegy, hogy hol élsz, Magyarországon vagy külföldön, a forradalmian új eOktatótermünkben online tanulhatsz bárhol a világon! Mindegy, hogy Windows vagy MAC (OS X) operációs rendszert használsz, hiszen a tanfolyam platformfüggetlen.

Mit kapsz? Mit fogunk tanulni?

eOktatótermi tagság

Az eOktatóteremben non-stop elérheted a komplett tananyagot, mely "színes-szagos", élvezetes leckékből épül fel, sok-sok oktató videóval.

Tematika

A részletes tematikát a fenti "Tematika" címre kattintva tudod letölteni és tanulmányozni. Ilyen sorrendben találod majd meg a leckéket az eOktatóteremben.

Lesz referenciád!

10 életszerű, gyönyörű projektet készítünk el a tanfolyam során. Ha a házi feladatokat becsülettel elkészíted, a tanfolyam végére valóságos kis portfóliód lesz. Ezzel a referenciaanyaggal bátran kezdhetsz munkát vagy megrendelőket keresni.

Ha segítség kell...

Ha bármikor elakadnál, emailben kérdezhetsz az oktatódtól. A részletes és szemléletes oktató videóknak köszönhetően hallgatóink jellemzően egyetlen kérdés nélkül végigcsinálják a tanfolyamot, de ha kell, mi itt vagyunk és segítünk!

Oklevél

A KARAKTERKÉSZÍTÉS online tanfolyam elvégzését követően letöltheted az okleveledet, mely igazolja, hogy a képzést sikeresen elvégezted. Azonban a valódi igazolás erről a tudás, amit megszerzel, illetve a kis portfóliód, amit a tanfolyam során elkészített munkáidból összeállítasz.
"Nagyon hasznos és izgalmas volt részt venni a karakterkészítő kurzuson! Rengeteg dolgot tanultam, amit valójában nem is volt bonyolult elsajátítani, örülök, hogy a kurzus végére én is el tudtam készíteni önállóan egy színes illusztrációt. "
Molnár Izabella
végzett hallgatónk

Oké, már most nagyon tetszik!

De mennyibe kerül?

Tandíj

Ez a díj nem más, mint befektetés a jövődbe. Egy biztosan megtérülő befektetés a céljaidért és egy jobb, kreatívabb életért.

34.990 Ft

+ van egy bónuszunk is!

Ne csak karaktereket… készíts komplett illusztrációkat! 

Bónusz leckénkben megtanuljuk a “környezet” elkészítését is: épületek, felhők, fák, stb… Így lesz teljes a tudásod és a rajzod!

Az ajándék bónusz leckét megtalálod a leckék után.

Azonnal kezdheted a tanulást!

Loading...

Feldolgozás folyamatban...

Kérünk, várj még néhány pillanatot…

Átirányítás folyamatban. Kis türelmet...