Barion Pixel

DesignAkadémia

Kreatív stílusfejlesztés
online tanfolyam

Légy kreatív és élj belőle jól!

Kreatív stílusfejlesztés online tanfolyam

Légy kreatív és élj belőle jól!

Miért lesz hasznos számodra a Kreatív stílusfejlesztés tanfolyam?

Voltál már úgy, hogy valami igazán ütőset akartál alkotnide csak valami középszerű dolog került ki a kezeid közül? Vagy láttál egy klassz design-t a Pinteresten, megpróbáltál Te is hasonlót alkotni, de messze elmaradt a színvonala?

• elemezni

• tervezni

• gyűjteni

• elveszni a részletekben

A Kreatív stílusfejlesztés online tanfolyamon pontosan ezt fogjuk tenni, méghozzá 10 népszerű design stílussal illusztrálva!

Hiába próbálod, a saját munkádtól valahogy nem lesz “azta, de szuper” érzésed…?

Nem is érted, hogy miért lehet ez, amikor Te látszólag mindent megtettél?

Jó hír, hogy ezen a tanfolyamon megtudhatod, hogy mi okozza ezeket a nehézségeket számodra, sőt orvosoljuk is, hiszen a kreativitás és a stílus fejleszthető.

… a tanulást és rövidesen vállalhatsz is munkát: a legtöbb hallgatómat már a tanulási idő alatt megtalálják a megrendelések.

Kinek való? Miben segít ez a tanfolyam?

Nézd meg az alábbi, 4 perces videót!

Miről fogunk tanulni?

Kivesézünk 10 népszerű design stílust és megnézzük, hogy PONTOSAN mitől olyan klasszak és hogy is kell azt csinálni. Egyszóval elveszünk a részletekben – mert így kell ezt csinálni! Megnézzük, hogy milyen márkáknak, termékeknek, szolgáltatásoknak áll jól az adott stílus – nehogy melléfogj, amikor tervezel. Megismerkedünk a design stílusok négy építőelemével. Ha ezeket az építőelemeket használod, akkor szinte borítékolható, hogy a “wow, de klassz” érzés ezután minden alkotásodnál jelentkezni fog!

Ki vagyok én, és miért hallgass rám?

Cziráki Barbara vagyok, az oktatód.webdesignsuli.hu-n már több ezer hallgatómnak segítettem kitanulni online a webdesigner szakmát. Itt, a DesignAkadémián olyan kreatív és könnyen kitanulható, akár azonnal elkezdhető szakmákat oktatok online, amik segítségével Te is jobbá teheted az életed.

• Kreatív munka, amit imádsz? Lehetséges! Tarts velem és megmutatom, hogyan csináld!

 Több szabadidő és akár online munkavégzés? Lehetséges, hiszen ez kifejezetten olyan szakma, ami nincsen helyhez kötve. Tanulj és dolgozz akár a saját otthonodból!

• Saját lábra állni, önálló vállalkozás? Lehetséges, mert jól kereső és keresett kreatív szakmára tanítalak meg.

Ezért fogod kedvelni ezt a tanfolyamot

10% elmélet, 90% gyakorlat

A szakmában fontos és nélkülözhetetlen elméleti anyagot belecsempésztem a gyakorlatba, tehát úgy fogod megtanulni azokat, hogy észre sem veszed. Valódi, gyakorlati tudást szeretnék adni Neked.

Tanulj otthonról!

Mindent otthonról, a saját számítógéped mellől tanulhatsz meg, egyéni időbeosztásban, ahogy Neked kényelmes. Mégsem leszel magadra hagyva, nem kell nélkülöznöd az oktatói segítséget, hiszen bármikor lehetőséged van emailben kérdezni az oktatótól.

Keresd vissza a tandíjat!

Ha elszánt és szorgalmas vagy, a tanfolyam elvégzése után, vagy akár tanulás közben is, egyetlen munkával máris visszajöhet a tanfolyam díja. A tandíj nem más, mint kreatív szakemberként a majdani órabéred 2-3 munkaórádért.

Lépésről lépésre!

Lépésről lépésre haladunk, így garantált, hogy megérted és könnyedén alkalmazod a tanultakat. Az önálló vállalkozást szorgalmazom, és ennek fényében úgy tanítok meg Neked mindent, hogy azokat önállóan alkalmazni tudd élesben is.

Haladj egyéni tempóban!

Önálló tempóban, a saját időbeosztásod szerint haladhatsz, nem kell várnod a leckékre vagy a csoporttársakra. A népszerű design stílusok csínját-bínját megtanítom Neked. Egészen az alapoktól indulunk.

Mindegy...

Mindegy, hogy hol élsz, Magyarországon vagy külföldön, a forradalmian új eOktatótermünkben online tanulhatsz bárhol a világon! Mindegy, hogy Windows vagy MAC (OS X) operációs rendszert használsz, hiszen a tanfolyam platformfüggetlen.

Mit kapsz? Mit fogunk tanulni?

eOktatótermi tagság

Az eOktatóteremben non-stop elérheted a komplett tananyagot, mely "színes-szagos", élvezetes leckékből épül fel, sok-sok oktató videóval.

Tematika

A részletes tematikát a fenti "Tematika" címre kattintva tudod letölteni és tanulmányozni. Ilyen sorrendben találod majd meg a leckéket az eOktatóteremben.

Lesz referenciád!

10 népszerű design stílust tekintünk át a tanfolyam során. Ha mindegyik stílusban alkotsz valamit, a tanfolyam végére valóságos kis portfóliód lesz. Ezzel a referenciaanyaggal bátran kezdhetsz munkát vagy megrendelőket keresni.

Ha segítség kell...

Ha bármikor elakadnál, emailben kérdezhetsz az oktatódtól. A részletes és szemléletes oktató videóknak köszönhetően hallgatóink jellemzően egyetlen kérdés nélkül végigcsinálják a tanfolyamot, de ha kell, mi itt vagyunk és segítünk!

Oklevél

A KREATÍV STÍLUSFEJLESZTÉS online tanfolyam elvégzését követően letöltheted az okleveledet, mely igazolja, hogy a képzést sikeresen elvégezted. Azonban a valódi igazolás erről a tudás, amit megszerzel, illetve a kis portfóliód, amit a tanfolyam során elkészített munkáidból összeállítasz.
"Nagy segítségemre volt a Kreatív Stílusfejlesztő tanfolyam... egy választott, képzeletbeli megrendelőnek terveztem arculatot, arculati anyagként pedig ajándékkártyát, amit Ladylike stílusban készítettem el. Mivel ez illik legjobban a választott képzeletbeli megrendelő arculatához."
Nagy Annamária
végzett hallgatónk

Oké, már most nagyon tetszik!

De mennyibe kerül?

Tandíj

Ez a díj nem más, mint befektetés a jövődbe. Egy biztosan megtérülő befektetés a céljaidért és egy jobb, kreatívabb életért.

34.990 Ft

+ van egy bónuszunk is!

BETŰTÍPUS 1×1

A tanfolyam résztvevőinek ajándékba!

Állandóan azon agyalsz, hogy milyen betűtípust válassz? Sosem tudod eldönteni, hogy az adott font passzolni fog-e az éppen aktuális munkádhoz? Útmutatónk segítségével nem kell többé gondolkoznod, hogy az adott márkához, stílushoz milyen fontot válassz! Ez az 1×1 mindig legyen kéznél, ha alkotásba kezdesz és használd a leírtak szerint.

Azonnal kezdheted a tanulást!

Loading...

Feldolgozás folyamatban...

Kérünk, várj még néhány pillanatot…

Átirányítás folyamatban. Kis türelmet...