Barion Pixel

DesignAkadémia

Fotózás és retusálás
online tanfolyam

Légy kreatív és élj belőle jól!

Fotózás és retusálás online tanfolyam

Légy kreatív és élj belőle jól!

Miért lesz hasznos számodra a Fotózás-retusálás tanfolyam?

… méghozzá gyorsan és látványosan jól.

Ha hobbifotósként például a gyermekedet, a kutyádat, és egyáltalán bármit szívesen fotóznál.

Ha fotós vállalkozást indítanál, és például esküvőket, rendezvényeket, embereket/tárgyakat fotóznál.

Ha pénzt keresnél azzal, hogy eladd a képeidet, pl. ún. stockfotós oldalakon.

Ha vállalkozásodhoz/blogodhoz/Facebook/Insta oldaladhoz szükséged van profi képekre (pl. termékek, rendezvények, stb…), és azokat Te magad szeretnéd elkészíteni.

Ha nem csak száraz elméletet akarsz rágni, hanem csinálni, csinálni, csinálni!

… a tanulást, és rövidesen jobb képeket készítesz majd, mint legmerészebb álmaidban gondolnád!

Miről lesz szó a tananyagban?

I. Csipetnyi elmélet

Tényleg csak a legszükségesebb, hiszen nem akarunk feleslegesen untatni, de vannak alapfogalmak, amiket tudni kell a profi képek érdekében.

II. Gyakorlatias, profi tippek és trükkök

Fotózzunk úgy, mint a profik! Ehhez minden gyakorlatias tippet és trükköt elárulunk Neked. Fogd a fényképezőgépedet és csináld! Figyeld a fényeket, vedd észre a részleteket, amikre eddig nem is gondoltál. Kapd el a pillanatot! Tájat, épületet, ételt, modellt, gyermeket vagy állatot fotózol? Mindegy, hiszen mindenre vannak profi tippjeink, pl. testtartások, melyekkel modelled kilókat letagadhat; a bájos gyerekfotók titka; az izgága állatok megörökítése; komponálási szabályok, stb…

III. Retusálás és utómunka

Az “elveszettnek hitt” fotók feljavításától kezdve az izgalmas filtereken át a portréretusálásig minden lesz! Zavaró árnyék, bőrhibák, fogfehérítés, hajdúsítás? Megoldjuk, feljavítjuk a képeket a Photoshop képszerkesztő programban!

Mindegy, hogy...

• milyen fényképezőgéped van
• vannak-e fotós kellékeid, vagy sem
• fotóztál-e már valaha, vagy sem
• szerkesztettél-e már képet egyáltalán, vagy még sosem
• ismered-e a Photoshopot, vagy sem

Mert a Fotózás és retusálás online tanfolyam platformfüggetlen, tehát a legtöbb típusú és márkájú fényképezőgép megfelelő hozzá, továbbá abszolút a nulláról indul, tehát semmilyen előzetes fotós vagy képszerkesztési ismeret nem szükséges.

Ki vagyok én, és miért hallgass rám?

Cziráki Barbara vagyok, az oktatód.webdesignsuli.hu-n már több ezer hallgatómnak segítettem kitanulni online a webdesigner szakmát. Itt, a DesignAkadémián olyan kreatív és könnyen kitanulható, akár azonnal elkezdhető szakmákat oktatok online, amik segítségével Te is jobbá teheted az életed.

• Kreatív munka, amit imádsz? Lehetséges! Tarts velem és megmutatom, hogyan csináld!

 Több szabadidő és akár online munkavégzés? Lehetséges, hiszen ez kifejezetten olyan szakma, ami nincsen helyhez kötve. Tanulj és dolgozz akár a saját otthonodból!

• Saját lábra állni, önálló vállalkozás? Lehetséges, mert jól kereső és keresett kreatív szakmára tanítalak meg.

Ezért fogod kedvelni ezt a tanfolyamot

10% elmélet, 90% gyakorlat

A szakmában fontos és nélkülözhetetlen elméleti anyagot belecsempésztem a gyakorlatba, tehát úgy fogod megtanulni azokat, hogy észre sem veszed. A kreatív alkotás és az eszközhasználat kapja a főszerepet, mert valódi, gyakorlati tudást szeretnék adni Neked.

Tanulj otthonról!

Mindent otthonról, a saját számítógéped mellől tanulhatsz meg, egyéni időbeosztásban, ahogy Neked kényelmes. Mégsem leszel magadra hagyva, nem kell nélkülöznöd az oktatói segítséget, hiszen bármikor lehetőséged van emailben kérdezni az oktatótól.

Keresd vissza a tandíjat!

Ha elszánt és szorgalmas vagy, a Fotózás és retusálás tanfolyam elvégzése után, vagy akár tanulás közben is, néhány jó képpel máris visszajöhet a tanfolyam díja, hiszen például a stockfotós oldalakon számtalan képedet eladhatod.

Lépésről lépésre!

Lépésről lépésre magyarázom és mutatom is a tennivalókat, így garantált, hogy megérted és könnyedén alkalmazod a tanultakat. Az önálló vállalkozást szorgalmazom, és ennek fényében úgy tanítok meg Neked mindent, hogy azokat önállóan alkalmazni tudd élesben is.

Haladj egyéni tempóban!

Önálló tempóban, a saját időbeosztásod szerint haladhatsz, nem kell várnod a leckékre vagy a csoporttársakra. A Photoshop képszerkesztő programban való retusálást is megtanítom Neked az alapoktól kezdve egészen a trükkökig. Egészen az alapoktól indulunk, nem kell előképzettség.

Mindegy...

Mindegy, hogy hol élsz, Magyarországon vagy külföldön, a forradalmian új eOktatótermünkben online tanulhatsz bárhol a világon! Mindegy, hogy Windows vagy MAC (OS X) operációs rendszert használsz, hiszen a tanfolyam platformfüggetlen.

Mit kapsz? Mit fogunk tanulni?

eOktatótermi tagság

Az eOktatóteremben non-stop elérheted a komplett tananyagot, mely "színes-szagos", élvezetes leckékből épül fel, sok-sok oktató videóval.

Tematika

A részletes tematikát a fenti "Tematika" címre kattintva tudod letölteni és tanulmányozni. Ilyen sorrendben találod majd meg a leckéket az eOktatóteremben.

Lesz referenciád!

Sok-sok életszerű, gyönyörű projektet veszünk górcső alá. Ha becsülettel gyakorolsz, a tanfolyam végére valóságos kis portfóliód lesz. Ezzel a referenciaanyaggal bátran árusíthatsz akár stock fotós oldalakon.

Ha segítség kell...

Ha bármikor elakadnál, emailben kérdezhetsz az oktatódtól. A részletes és szemléletes oktató videóknak köszönhetően hallgatóink jellemzően egyetlen kérdés nélkül végigcsinálják a tanfolyamot, de ha kell, mi itt vagyunk és segítünk!

Oklevél

A FOTÓZÁS ÉS RETUSÁLÁS online tanfolyam elvégzését követően letöltheted az okleveledet, mely igazolja, hogy a képzést sikeresen elvégezted. Azonban a valódi igazolás erről a tudás, amit megszerzel, illetve a kis portfóliód, amit a tanfolyam során elkészített munkáidból összeállítasz.
"... időközben el is indítottam rendezvényfotózással foglalkozó egyéni vállalkozásomat. ... indultam fotópályázaton Hatvan városában, amely fotóval azt a díjat nyertem, hogy a fotót 2 méter magas molinóra nyomtatták, és Hatvan város főterén kiállításon szerepelt. :)"
Szmulai Péter
végzett hallgatónk

Oké, már most nagyon tetszik!

De mennyibe kerül?

Tandíj

Ez a díj nem más, mint befektetés a jövődbe. Egy biztosan megtérülő befektetés a céljaidért és egy jobb, kreatívabb életért.

34.990 Ft

+ van egy bónuszunk is!

FOTÓZZ TELEFONNAL ÚGY, MINT A PROFIK 

“mini tréning” ajándékba

Ma már a legtöbb telefon képes egészen jó minőségű kép készítésére, így a telefonnal készült fotóknak egyre nagyobb létjogosultságuk van a fotózásban. Nagy előnye a telefonoknak, hogy mindig kéznél vannak, így biztosan nem maradunk le egyetlen pillanat megörökítéséről sem. De mire kell figyelnünk ahhoz, hogy jó minőségű és látványos képeket tudjunk készíteni? Megannyi apró trükköt osztunk meg a mini tréningben és a telefonon végzett utómunkával is foglalkozunk, hogy telefonos képeid valóban profi fotóknak tűnjenek.

A Fotózz telefonnal úgy, mint a profik “mini tréning” értéke 9.900 Ft, de külön nem megvásárolható, csakis ajándékba adjuk a Fotózás és retusálás online tanfolyam mellé. Az ajánlat visszavonásig érvényes.

Azonnal kezdheted a tanulást!

Loading...

Feldolgozás folyamatban...

Kérünk, várj még néhány pillanatot…

Átirányítás folyamatban. Kis türelmet...