Újabb válogatás hallgatóink munkáiból

Hallgatóinknak mindig sikerül meglepniük minket 🙂 – kiváló munkáikkal, kreatív alkotásaikkal. Ezúttal a logók, a karakterek, a grafikai munkák és a kiadványok világából hoztunk néhány példamutató hallgatói munkát.

 

Először egy komplett kis projektet szeretnénk bemutatni.

Nagy Zsófia a Logókészítés kurzus hallgatója volt (e mellett a Digitális grafika kurzusba is belevágott), és így számolt be a tapasztalatairól, valamint a vizsgamunkájáról:

„Nagyon tetszett a logókészítő tanfolyam, mindig is szerettem a kreatív munkákat, nagyon jó érzés kivitelezni azt, ami esetleg addig csak elgondolás volt 🙂

A vizsgamunkámban egy olyan vállalkozás logóját, ill. arculatát álmodtam meg, ami egy bio-natúr kozmetikumokkal foglalkozó fodrászat és egyben sajátmárkás cég. Szeretek natúrkozmetikumokat használni, érdekel a környezetvédelem, és ezt próbáltam egybegyúrni egy konkrét vállalkozással. A neve “Green Hair” lett.

Szerettem volna egy egyszerű, modern logót, ami jól illeszkedik a mai ízléshez, de egyben olyat, amiben nem szerepelnek fodrászattal kapcsolatos tipikus szimbólumok, inkább a bio/natúr vonalat tükrözi (levelek).

Készítettem többféle változatot, igyekeztem “profin tálalni” (ahogyan ehhez útmutató is kapunk a kurzus tananyagában 🙂 )  és kisarculatot is tervezni hozzá.

Még sok gyakorlás hátravan, de remélem sikerült kezdetnek valami jót kihoznom.”

 

 

Köszönjük Zsófi – a remek tálalást is! 🙂

 

 

A Karakterkészítés kurzusunk is igen népszerű hallgatóink körében, és ezúttal az egyik ünnepünkhöz, a karácsonyhoz kapcsolódva készültek jobbnál jobb karakterek. 🙂

 

Nagy Annamária hallgatónk egy ünnepi életképet rajzolt:

 

Császárné Végh Szilvia hallgatónk egy ünnepi üdvözlőlap bájos karakterét rajzolta meg:

 

Ha már a papírtermékeknél, a minőségi és kreatív tartalmaknál tartunk… 🙂

Domonkos Renáta, a Digitális grafika kurzus hallgatójának munkáját is szeretnénk bemutatni.

„A vizsgamunkám egy fiktív futóversenyhez készült plakát / citylight. Igyekeztem minél több elsajátított technikát felhasználni a munka során.”

 

 

És ha már minőségi, kreatív tartalmak… 🙂

Egy vállalkozás marketinganyagai közül nem hiányozhatnak az igényes kiadványok sem, mint például a magazinok, termékkatólugosok, brosúrák.

Héli Alíz hallagatónk egy szuper kiadványt állított össze a Kiadványszerkesztés kurzuson.

 


 

 

Te is kedvet kaptál a kreatív alkotáshoz? Te is szívesen alkotnál ilyen remek grafikai munkákat?

Jelentkezz még ma, és kezdd el rögtön a tanulást és az alkotást! >>>

 

 

Dátum: 2020. 01. 13.  //  Kategóriák: digitális grafika, karakterkészítés, kiadványszerkesztés, logó- és arculattervezés  //  Címkék:

Hozzászólások

Összesen 0 hozzászólás

Szólj hozzá te is