Barion Pixel

DesignAkadémia

Újabb válogatás hallgatóink munkáiból

Hallgatóinknak mindig sikerül meglepniük minket – kiváló munkáikkal, kreatív alkotásaikkal. Ezúttal a logók, a karakterek, a grafikai munkák és a kiadványok világából hoztunk munkákat.

Először egy komplett kis projektet szeretnénk bemutatni.

Nagy Zsófia a Logókészítés kurzus hallgatója volt (e mellett a Digitális grafika kurzusba is belevágott), és így számolt be a tapasztalatairól, valamint a vizsgamunkájáról:

„Nagyon tetszett a logókészítő tanfolyam, mindig is szerettem a kreatív munkákat, nagyon jó érzés kivitelezni azt, ami esetleg addig csak elgondolás volt : )

A vizsgamunkámban egy olyan vállalkozás logóját, ill. arculatát álmodtam meg, ami egy bio-natúr kozmetikumokkal foglalkozó fodrászat és egyben sajátmárkás cég. Szeretek natúrkozmetikumokat használni, érdekel a környezetvédelem, és ezt próbáltam egybegyúrni egy konkrét vállalkozással. A neve “Green Hair” lett.

Szerettem volna egy egyszerű, modern logót, ami jól illeszkedik a mai ízléshez, de egyben olyat, amiben nem szerepelnek fodrászattal kapcsolatos tipikus szimbólumok, inkább a bio/natúr vonalat tükrözi (levelek).

Készítettem többféle változatot, igyekeztem “profin tálalni” (ahogyan ehhez útmutató is kapunk a kurzus tananyagában : ) )  és kisarculatot is tervezni hozzá.

Még sok gyakorlás hátravan, de remélem sikerült kezdetnek valami jót kihoznom.”

Köszönjük Zsófi – a remek tálalást is! 🙂

A Karakterkészítés kurzusunk is igen népszerű hallgatóink körében, és ezúttal az egyik ünnepünkhöz, a karácsonyhoz kapcsolódva készültek jobbnál jobb karakterek. 🙂

Nagy Annamária hallgatónk egy ünnepi életképet rajzolt:

Császárné Végh Szilvia hallgatónk egy ünnepi üdvözlőlap bájos karakterét rajzolta meg:

Ha már a papírtermékeknél, a minőségi és kreatív tartalmaknál tartunk… 🙂

Domonkos Renáta, a Digitális grafika kurzus hallgatójának munkáját is szeretnénk bemutatni.

„A vizsgamunkám egy fiktív futóversenyhez készült plakát / citylight. Igyekeztem minél több elsajátított technikát felhasználni a munka során.”

És ha már minőségi, kreatív tartalmak… 🙂

Egy vállalkozás marketinganyagai közül nem hiányozhatnak az igényes kiadványok sem, mint például a magazinok, termékkatólugosok, brosúrák.

Héli Alíz hallagatónk egy szuper kiadványt állított össze a Kiadványszerkesztés kurzuson.


Te is kedvet kaptál a kreatív alkotáshoz? Te is szívesen alkotnál ilyen remek grafikai munkákat?


Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük