Barion Pixel

DesignAkadémia

Színes csokor hallgatóink munkáiból

Itt a tavasz, így egy színes tavaszi csokorban hozzuk, mutatjuk hallgatóink alkotásait.

A DesignAkadémia kreatív kurzusainak hallgatói ezúttal is nagyot, nem mellesleg kreatívat alkottak – különféle témák, projektek számára – a logótól kezdve az étlapon át egészen a webdesign tervig. Nézzük is őket! : )

A nagy népszerűségnek örvendő Digitális grafika kurzusunkat Pék Krisztina hallgatónk egy igen izgalmas eseményhez kötődő pályázati munkával zárta.

„Az alábbi munkákat a Madár Madártani Egyesület által kiírt grafikai pályázatra készítettem: vászonszatyrot kellett tervezni a tatai Madár Sokadalom eseményre, amikor az Öreg tóról több mint 10 000 vándormadár tovább száll. A szatyron szerepelnie kell a rendezvény lógójának és a Tatai Madár Sokadalom feliratnak, valamint színeinek passzolnia kell a vászonszatyor nyers színéhez.”

Eszes Ildikó szintén a Photoshop grafikai program köré szerveződő kurzuson tanultakat kamatoztatta vizsgamunkájában.

„Egy fiktív, szardínia utazásokat szervező utazási iroda arculati anyagait terveztem meg (szórólap, névjegykártya).”

Fedor Anett egy fiktív étterem számára állított össze étlapot/menükártyát, szemrevaló borítóval és belívvel – szintén a Photoshop program segítségével. Bármelyik étterem/pizzéria/bistro megirigyelhetné. : )


A Logókészítés kurzusunkon mindig profi logókkal örvendeztetnek meg minket hallgatóink. : )

Ezúttal az állatvilág volt terítéken, hallgatóink logóiban bájos állatkarakterek köszönnek vissza. Cukiságfaktor betöltve. : )

Berzéki-Csintalan Henrietta képzeletbeli megrendelő számára tervezett logót.

„Élveztem minden percét, mert nagyon szeretek tervezni, alkotni. Ezúton köszönöm a lehetőséget, hogy nálatok tanulhattam. A videóanyagok jól érthetőek voltak (…) Sokat gondolkodtam, hogy milyen témájú logót készítsek, végül egy elképzelt állatkert logóját álmodtam meg. Mindenképpen szerettem volna rajzosabb képet készíteni, mivel magam is sokat rajzolok, festek.”

Füle Emese pedig egy “Katica” nevű óvoda számára rajzolt logót.


Komoly alkotói munka folyik a Kiadványszerkesztés kurzus háza táján is, hallgatóink jobbnál-jobb, nem mellesleg hangulatos kiadványokat állítanak össze. Szívesen a kezünkbe vennénk őket! : )

Holop Edina egy lakberendezési magazint álmodott meg.

Kárp Irén Ivett levendula-témában alkotott kiadványt.


Kreatív stílusfejlesztő kurzusunkon is szép számmal születnek a stílusos alkotások.

Grósz-Bartha Ilona is már pontosan tudja, hogy mi fán teremnek a különféle design stílusok. : )

„Ladylike stílusban készítettem el egy fiktív esküvőszervező cég weboldalának főoldali tervét.”Te is kedvet kaptál a kreatív alkotáshoz? Te is szívesen alkotnál ilyen remek grafikai munkákat?

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük