Barion Pixel

DesignAkadémia

Hallgatóink profi munkái – ismerd meg őket!

Ismét remek hallgatói munkákat hoztunk – ezúttal a kiadványok és a vektorgrafikák világából.

Mindig nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, ha hallgatóink valóban hasznosítják a DesignAkadémia kurzusai során megszerzett tudást, gyakorlatot, és mindehhez saját kreativitásukat és tehetségüket társítva jobbnál jobb munkákkal állnak elő – munkahelyük, megrendelőik, megbízóik legnagyobb megelégedésére.

Joó Tímea korábban a Webdesignsuli hallgatója volt, mely után egy új területen is kibontakoztatta tehetségét – Timi többek között a könyvborító tervezésben is kipróbálta magát.

“Megtisztelő felkérésnek tettem eleget: Csitáry-Hock Tamás “Lélekhang” című könyvéhez terveztem borítót.”

Majd Timi kedvet kapott a DesignAkadémia Kiadványszerkesztés kurzusához, így tudását a kiadványszerkesztés, könyvtördelés világában is elmélyíthette, melyet rögtön hasznosított is: Csitáry-Hock Tamás következő könyvének már nemcsak a borítóját tervezte meg, hanem az egész könyv összeállítása, a könyv dizájnjának megtervezése, a tartalmak betördelése és megszerkesztése is Timi munkája.

Szívből gratulálunk Timi, hogy ilyen megtisztelő felkéréseknek tehettél és teszel a mai napig eleget! : )


Szabó Dorottya hallgatónk az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa, a Kiadványszerkesztés tanfolyam keretében tanultakat munkahelyi feladatai során kamatoztatta. Dorka két remek kiadvánnyal is előrukkolt:

“Az egyik az Országos Meteorológiai Szolgálat éves tevékenységének beszámolójából egy részlet, amely minden évben megjelenik (jelenleg is készül, ezért csak részlet), így formailag vonatkozik rá némi megkötés.”

“A másik az idei évre elkészült OMSZ határidőnapló egy részlete, mely nyomtatásba is került, 500 db készült belőle.”

Remek munkák Dorka! Köszönjük!


És most evezzünk el egy kicsit a logók és a vektorgrafikus illusztrációk tengerére! : )

Nagyné Polgár Katalin a Digitális grafika kurzus hallgatója volt, vizsgamunkáját, mely egy képzeletbeli cukrászda számára készített étlap/itallap volt, korábbi bejegyzésünkben bemutattuk. Kati ezúttal a Logókészítés tanfolyamra „nevezett be”, és ismét profi munkákkal örvendeztetett meg minket.

“Ez egy, mint a neve is mutatja, szabadon felhasználható design/logó, amit saját ötlet alapján álmodtam meg.”

“A tanfolyam során megalkottam a saját logómat is, amit szintén szeretnék megmutatni.”

“A tanfolyamon szerzett tudásomnak köszönhetően megnyertem egy rajzpályázatot, ahol a Manna Natúr Kozmetikumnak kellett “Save The Earth” mottóval pólódesignt tervezni. Ez ugyan nem logó, de Illustrator programban készült.”

“Köszönöm a színvonalas tanfolyamot és a sok hasznos információt! A nemrég elvégzett Digitális Grafika tanfolyam után ezt is nagyon élveztem. Remélem, hamarosan mindennapi munkám során is kamatoztatni tudom a megszerzett tudásomat! : )”

Kati, mi köszönjük, hogy a hallgatónk vagy, köszönjük, hogy bemutattad a munkáidat!Te is kedvet kaptál a kreatív alkotáshoz? Te is szívesen alkotnál ilyen remek grafikai munkákat?

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük