Barion Pixel

DesignAkadémia

Újabb remek hallgatói munkákat hoztunk

Újabb csokorba gyűjtöttük végzett hallgatóink munkáit. Ezúttal a logók és a kiadványok tengerén hajózunk. : )

Hallgatóink mindig remek munkákkal örvendeztetnek meg minket, bízunk benne, hogy számodra is inspirálóan, motiválóan hatnak, és megadják a kezdő lökést akár a kreatív kurzusainkra való jelentkezéshez, akár saját, kreatív vállalkozás alapításához!

Nézd meg őket Te is! : )

Batonai Marietta korábban a Digitális grafika kurzus hallgatója volt. Már ekkor jelezte, hogy a logótervezés is nagyon érdekli. : )


A logó egy cég arculati elemeinek fő motívuma.

Ha úgy érzed, szívesen dolgoznál egy ilyen meghatározó motívumon, akkor a logótervezés Neked való!


Nem is kellett sokat várnunk Mariettára – most a Logókészítés kurzuson készített ütős logóterveit mutatjuk be.


Hallgatóink a tanfolyamaikon tanultakat nem egyszer kreatív pályázatokon is hasznosítják. Ezek a pályázatok, gyakorlati munkák kiváló lehetőséget biztosítanak számukra, hiszen igazi megrendelőknek dolgozhatnak, igazi elvárásoknak kell megfelelniük, a gyakorlatban is kipróbálhatják magukat, élesben vethetik be a Designakadémia tanfolyamain tanultakat. Ha esetleg nem nyerik meg a pályázatokat, akkor sincs vesztenivalójuk, hiszen mindenki gazdagabb lehet egy élménnyel, tapasztalatokkal, és ha tisztességesen kidolgozták a beadott pályamunkát, akkor egy komoly referenciával is, amely valódi megrendeléseket is hozhat.

A kreatív pályázatok közül igen népszerűek a Kreanod, a hazai kreatívokat tömörítő portál által meghirdetett design pályázatok.

Pénzár Ágnes hallgatónk is egy arculattervező pályázaton vett részt, pályázati munkáját mutatta be nekünk vizsgamunkaként.

Köszönöm a lehetőséget, nagyon érdekes volt a tanfolyam. Végre digitálisan is meg tudom rajzolni azt, ami eddig csak kézzel sikerült. : )


A logók, illusztrációk mellett a kiadványok világa is sokakat vonz. A Kiadványszerkesztés kurzus során hallgatóink megismerkedhetnek a kiadványszerkesztés alapjaival, majd olyan hasznos kiadványokat készíthetnek, mint például meghívó, magazin, katalógus, és még a könyvtördelést is elsajátíthatják. : )

Az a legnagyobb öröm egy kiadványszerkesztő számára, amikor a saját munkáját nyomtatott formában is a kezébe veheti. Átlapozni egy általad tördelt és szerkesztett magazint… Igazán felemelő, hogy a munkád gyümölcse valóban kézzel fogható.

Nagyné Polgár Katalin egy képzeletbeli cukrászda számára készített étlapot/itallapot  – minden ami csokoládé jelmondattal. : ) Ez a terv egy valódi cukrászdában bármikor megelevenedhetne nyomtatott formában is! : )

Köszönöm az érthető, jól felépített leckéket, a sok hasznos információt és színvonalas tanfolyamot! Élveztem minden percét. : )


Burgony Júlia hallgatónk is a gasztronómia világában alkotott, a Kiadványszerkesztés kurzusra vizsgamunkaként egy receptes füzetet/könyvet állított össze, tervezte meg belső lapjait – igazán szemrevaló és ínycsiklandó fotók társaságában. : ) A kiadvány színvilága, tipográfiája, elrendezései precíz, gondos munkát tükröznek.Inspirálóan hatottak Rád hallgatóink munkái? Te is alkotnál hasonlókat?

Te is kedvet kaptál a kreatív alkotáshoz? Te is szívesen alkotnál ilyen remek grafikai munkákat?

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük