Barion Pixel

DesignAkadémia

Alkotó Hallgatók – összegyűjtöttük hallgatóink legújabb munkáit

A DesignAkadémia hallgatói – kihasználva az év eleji lendületet – ismét jobbnál jobb alkotásokkal örvendeztettek meg minket. Mutatjuk is őket!

A rengeteg szuper munka közül Recsák Erik hallgatónk alkotását emelnénk ki. 

Erik számára a Digitális grafika kurzus adta meg a lökést ahhoz, hogy most a Photoshop program kifejezetten iPad-re készült verziójával is megismerkedjen, és autodidakta módon elsajátítsa többek között a vektorrajzok készítését.

Modell: Melyna Aelyssxenia

Először is a köszönetem akarom kifejezni, hogy vagytok. Hatalmas lehetőség rejlik a tananyagjaitokban.

Kedvet kaptam a vektorhoz, gyorsan kellett belerázódnom és csinálnom valamit, de remélem tetszeni fog. A képről annyit tudok elmondani, hogy egy kedves barátomnak készült a leendő születésnapjára.

Hallgatóink a Karakterkészítés kurzusunkon elsajátíthatják a profi vektorgrafikák megalkotását, különféle technikákat ismerhetnek meg, melyek alapján kézi rajztudás nélkül alkothatnak klassz karaktereket.

Frank Benjámin mindössze 10 éves hallgatónk! élete első remekművével lepett meg minket. : )

Szülinapjára kapta a tanfolyamot (ő választotta ki magának), és még szinte végig sem ért a leckéken, lelkesen elkezdett alkotni! Az Illustrator programot autodidakta módon tanulja, és a kreatív is a saját ötletei alapján lett továbbfejlesztve. 

– jelzett vissza Benjámin édesapja.


Tóth-Huber Judit családját rajzolta meg a Karakterkészítés kurzuson tanult technikák segítségével.

Én a karakterkészítés tanfolyamon tanultak alapján választottam a kis családom megrajzolását. Mivel elég kezdő vagyok, ezért sok napomba került, mire így összeállt az összkép. De minden percét élveztem, mondhatnám, hogy kikapcsolódás volt számomra. A karakterek anya, apa és a két fiam. Keresztnevünk első betűjének felhasználásával egy egységet, egy családot akartam közvetíteni a nézők felé. Megmondom őszintén, nekem nagyon tetszik! Olyan egyedi, olyan különleges! Rajzolása is könnyen tanulható.

A tanfolyamokhoz további sok sikert kívánok, én eddig a hatból kettőn rész vettem. És azt hiszem folytatni is fogom tovább, hiszen fejlődni mindig érdemes.

Logókészítés kurzuson hallgatóink sokféle életszerű, gyönyörű projekt alapján elsajátíthatják a logókészítés szabályait, a tervezés lépéseit, valamint a tervek kivitelezésének folyamatát.


Nagy Réka egy valódi sikertörténetet és egy remek munkát osztott meg velünk.

2020 tavaszán végeztem el a DesignAkadémián a Logókészítés kurzust. Nagyon gyorsan ment, minden percét élveztem, és habár előtte soha még hasonló tapasztalatom nem volt, mégis sok sikerélményben volt részem.

Nem sokkal a kurzus elvégzése után regisztráltam a designcrowd.com oldalon, ahol rengeteg logókészítés pályázatra lehetett és lehet is nevezni a mai napig.

Az első önálló munkámat ide készítettem. A gasztronómia téma nagyon közel áll hozzám, így ezek között keresgéltem: egy Ausztráliában található kisvállalkozás számára készítettem el a logótervemet. És amit én sem gondoltam volna: életem első logóterve rögtön nyertes lett!

Harasztiné Mihalik Ágnes a Logókészítés kurzus elvégzése után egy elegáns, modern logót tervezett egy ékszerüzlet számára.

Két kurzust végeztem el nálatok, a Kreatív stílusfejlesztés és a Logókészítés tanfolyamokat. Tervezem, hogy további tanfolyamokat fogok elvégezni nálatok. Imádtam őket, nagyon hasznosak, élvezetesek a leckék és könnyen érthetőek.

A Kiadványszerkesztés kurzuson hallgatóink alaposan megismerkedhetnek a kiadványszerkesztés alapjaival, különféle témájú és terjedelmű kiadványok elkészítését sajátíthatják el az InDesign programban. 

Kiss-Huszár Cintia  egy mini növényhatározót állított össze, az általa rajzolt nagyszerű illusztrációkkal megfűszerezve.

Szilvási Nikolett hallgatónk a Kiadványszerkesztés kurzus elvégzése után készített csodás magazinját mutatta be számunkra. 

Fábián Annamária szintén a Kiadványszerkesztő kurzuson tanultakat hasznosította egy parfümkatalógus megalkotása során.

Szalontai Katalin egy valódi esküvőre készített papírtermékekkel örvendeztetett meg minket.

A Digitális grafika kurzus elvégzését követően hallgatóink számos kreatív munkát végezhetnek – legyen szó névjegyekről, különféle kártyákról, szórólapról, plakátról, de akár étlap vagy bármilyen digitális grafika elkészítése sem okozhat gondot számukra.

Körmöndi Brigitta egy fiktív cég számára készített ötletes könyvborítót és honlap-tervet.

Édes Noémi egy kreatív önéletrajzról és egy sikersztoriról számolt be.

Györgyi, az Ananász Design megálmodója junior webdesignert keresett maga mellé, és amikor megláttam a felhívását, rögtön tudtam, hogy nekem is erre a munkára van szükségem. Gyorsan elkezdtem megcsinálni a fényképes önéletrajzomat, felhasználva a DesignAkadémia Digitális grafika tanfolyamán tanultakat. Az önéletrajzot kifejezetten az Ananász Design felhívására készítettem, ami megmutatkozott a felhasznált színekben, grafikai jegyekben, stílusban és a szöveges tartalomban is egyaránt.

Hála Nektek sikerült olyan jelentkezési anyagot készítenem, mely elnyerte Györgyi tetszését, és már el is kezdődött a közös munka. : )

Szegi Nikolett a Digitális grafika kurzus egyik gyakorló feladatának egyedi változatával lepett meg minket. 

A Digitális grafika tanfolyamot végeztem el nemrég. Nulla grafikai tudással, alap számítógépes ismeretekkel kezdtem neki. Hamar végeztem, mert a feladatokat nagy lelkesedéssel csináltam. A leckék és a videók szuperek, érthetőek, nagyon részletesek. Rengeteg tudást kaptam a tanfolyam által, amit köszönök szépen!

A munkám több, a tanfolyamon tanult technikát mutatja be. A “Watercolor poszter” lecke mintájára készítettem a képet, mert ez a lecke áll hozzám a legközelebb. A tulipános képeket én fényképeztem és a tanult módon beillesztettem a poszterbe.

Szőcs Anita Mercédesz szintén a Digitális grafika kurzus egyik gyakorló feladatának téli változatát alkotta meg. 

Nagy Annamária egy édes bababosztert állított össze. 

Legutóbb munkatársam unokájának készítettem egy babaposztert.

A karakterkészítés és illusztráció tanfolyam nagy hasznomra volt. Imádok rajzolni, s amit tudok, azt saját magam rajzolom meg.  Így Norina kis kedvencét is rárajzoltam a poszterre.

A Fotózás és retusálás kurzuson a hallgatók gyakorlatias, profi fotózási tippekkel és trükkökkel gazdagodhatnak, valamint elsajátíthatják a retusálás és az utómunka fortélyait. 

Szárnya Péter egy igazán szemrevaló, kreatív fotót/montázst készített. 

Ásványi Eszter egy örömteli, családi pillanatot kapott lencsevégre. 

Nagyjából egy hónapja kezdtem el a fotózás-retusálás tanfolyamot. Munka mellett, esténként tanulmányozom a feladatokat, és ahogy csak tudok, kattintgatok, hogy minél többet gyakoroljak. Messze még a vége, de minden percét élvezem : )


A húgom idén végez a gimiben, de sajnos ő is azok közé a diákok közé tartozik, akik nem tudják úgy lezárni ezt a négy évet, ahogy annak idején mi is tettük. : ( A koronavírus miatt elmaradt a szalagavató bálja. Családilag szerettük volna azért méltóképpen megünnepelni ezt a neves eseményt, ezért szerveztünk neki egy igazi csajos szalagavató party-t. Lufikkal, ahogy kell. : ) Ezt a pillanatot örökítettem meg, szerintem ez a fotó számára tényleg örök emlék marad. 


Te is kedvet kaptál a kreatív alkotáshoz? Te is szívesen alkotnál ilyen remek grafikai munkákat?

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük