Barion Pixel

DesignAkadémia

Hallgatóink újabb remekművei

Az új év elejétől is szorgalmasan dolgoznak, alkotnak a DesignAkadémia hallgatói, ismét újabb remek vizsgamunkák láttak napvilágot, így gyorsan mutatjuk is őket!

Legnépszerűbb kurzusunk a Digitális grafika kurzus, melynek során hallgatóink kreatív grafikai munkákat (mint például design poszter) és profi arculati anyagokat (mint például névjegykártya, szórólap) készíthetnek a Photoshop program segítségével.

Szűcs Norbert nem csak megálmodta saját (egyben leendő) designer vállalkozása arculatát, de a kurzus keretében igazán egyedi névjeggyel is előállt. Ezt bizony már csak nyomtatni kell! : )

Kozsla-Dobi Beáta pedig már valós megrendelőnek készített grafikai munkát, arculati anyagot, alkalmazva a kurzus során tanult elméleti és gyakorlati ismereteket.

Uj Brigitta, a szintén nagyon népszerű Kiadványszerkesztés kurzusunk elvégzése után (szemrevaló kiadványát korábbi bejegyzésünkben már bemutattuk) a Digitális grafika kurzusba is belevágott, és már meg sem lepődtünk profizmusán, amikor vizsgamunkaként ezzel a (fiktív étterem számára tervezett) szuper étlappal jelentkezett. : )

“Ismételten köszönöm a színvonalas tananyagot! : )”

– így jelzett nekünk vissza Brigitta.

Nagyon sok hallgatónk vesz részt a Logókészítés kurzusunkon is, melynek során a logótervezés legfontosabb elméleti tudnivalóinak megismerése (és esetleg a kézi skiccrajzok elkészítése) után az Illustrator vektorgrafikus szerkesztőprogramban sajátíthatják a logók megrajzolásának csínját-bínját.

Hegedüs Mónika hallgatónk vizsgamunkaként egy borászattal kapcsolatos pályázatára készített logótervét mutatta be nekünk.


A Logókészítés kurzus következő állomásának tekinthetjük a Karakterkészítés kurzust, melynek során már komplexebb illusztrációk, profi karakterek születnek hallgatóink “tollából”. : )

Tóth Jenny hallgatónk ilyen menő portré grafikával örvendeztetett meg minket.



Te is kedvet kaptál a kreatív alkotáshoz? Te is szívesen alkotnál ilyen remek grafikai munkákat?

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük