Barion Pixel

DesignAkadémia

Szuper hallgatói munkákkal zárjuk az évet!

Az év vége is tartogatott meglepetéseket a DesignAkadémián – már ami a remek hallgatói munkákat illeti. Mutatjuk őket! : )

A közelgő karácsony sok hallgatónkat inspirálta, számos ünnepi alkotás készült a DesignAkadémia kreatív kurzusain.

Csatári-Szűcs Tímea a Kiadványszerkesztés kurzus keretében “Noel” magazinjával készült az ünnepekre. Timi a tanfolyam során tanultakat kiválóan alkalmazta saját kiadványában, ízléses, hangulatos, kreatív magazinnal örvendeztetett meg minket. : )


Nagy Vivien a Karakterkészítés kurzuson sajátította el a saját kézi rajz vektorgrafikus programban történő átrajzolásának és kiszínezésének technikáját. Kis “segédje” életre kelt. : )


Riba Nikolett hallgatónk számára a Digitális grafika kurzus teremtett arra jó lehetőséget, hogy egyedi tervezésű, saját hobbijához kapcsolódó DVD borítójával lepje meg családját karácsony alkalmával.


A saját vagy éppen a családok, barátok részére készített alkotások mellett számos példát láthatunk arra, amikor a hallgatóink saját vállalkozásukban vagy már megrendelőknek készített munkák során hasznosítják a DesignAkadémián elsajátított elméleti és gyakorlati ismereteiket, megfűszerezve némi kreativitással.

Lendvai Réka saját vállalkozása, a Mydeer Wedding számára állított össze egy 15 oldalas, igazán tartalmas és szemrevaló magazint, mely a Nagy Napjukra készülő párok szívét biztosan megdobogtatja. : )


Gyuris Péter valódi megrendelőnek készített egy tájékoztató kiadványt a Kiadványszerkesztés kurzus zárásaként.


Anyuka hallgatóink is imádnak alkotni – a gyerekek legnagyobb örömére! : )

Okály Katalin egy színes, izgalmas, 24 oldalas kiadványban mutatja be a “Lego” történetét, a Kiadványszerkesztés kurzus során szerzett gyakorlat felhasználásával.


Kátai Barbara cuki karakterrel lepett meg minket a Karakterkészítés kurzus zárásaként.Te is kedvet kaptál a kreatív alkotáshoz? Te is szívesen alkotnál ilyen remek grafikai munkákat?

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük