Barion Pixel

DesignAkadémia

Ízelítő hallgatóink munkáiból – logók és kiadványok

Újabb remek munkák! Ezúttal hallgatóink profi logóterveiből és kiadványaikból “csemegézünk”. Színes, kreatív munkák, örömmel mutatjuk be ezeket is.

Jellemző, hogy hallgatóink különféle kreatív pályázatokon is megmérettetik magukat – hasznosítva a DesignAkadémián megszerzett elméleti és gyakorlati ismereteket. Valódi megrendelők, valódi elvárások, valódi kihívások, nyertes pályázat esetén jutalom (díjazás, további együttműködések), továbbá mindenki gazdagabb lehet egy élménnyel, tapasztalatokkal, és ha tisztességesen kidolgozta a beadott pályamunkát, akkor egy komoly referenciával is. : )

Logókészítés kurzusunk hallgatói is rendszeresen vesznek részt arculattervező pályázatokon.

Így tett Szász Levente is, aki a kifejezetten kreatívok, designerek számára pályázatokat kiíró Kreanod egyik újabb versenyére nevezett be logótervével.

A logómat egy a Kreanodon kitett pályázat alapján készítettem el, amely a Magyar Könyvelők Országos Egyesülete írt ki. 

Csatári-Szűcs Tímea pedig egy izgalmas kihívásban vett részt. Hogy mik vannak?! Kell ennél több és jobb lehetőség a gyakorlásra? : )

A tanfolyam feladatainak elvégzése után belefogtam a The Daily Logo Challenge-be, hogy gyakoroljak. Ennek az 50 napos kihívásnak a 7. napi feladata egy fiktív, OAKAO nevű ruhamárka logójának megtervezése.


A kiadványok világa is sokakat vonz, Kiadványszerkesztő kurzusunk is igen népszerű mind az érdeklődők, mind a hallgatók körében. A többoldalas kiadványok, brosúrák, bemutatkozó prospektusok, magazinok is terítékre kerül(het)nek a vállalkozások életében, csakis előnyt jelent, ha a designer a kiadványok világában is otthonosan mozog, így többféle szolgáltatást is kínálhat ügyfeleinek.

Fedor Anett csajos témában állított össze kiadványt. : )

Köszönöm a színvonalas tanfolyamot! Úgy érzem nagy segítséget kaptam kreatív karrierem elkezdéséhez. Ezúttal egy képzeletbeli divatmagazint terveztem meg, minden egyes leckéből ötletet merítve, hasznosítva a megszerzett tudást. Imádtam az alkotás minden percét! : )

Bálint Zsolt pasis témában készített kiadványt. : )

Tamás Miklós pedig talán mindkét nem számára kedvezett “100% város” kiadványával. : )


Te is kedvet kaptál a kreatív alkotáshoz? Te is szívesen alkotnál ilyen remek grafikai munkákat?

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük