Barion Pixel

DesignAkadémia

Hozzuk, mutatjuk! – Szuper hallgatói munkák

Újabb remek munkákkal bővült a Designakadémia “kincstára”. : ) Örömmel mutatjuk be őket!

Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, mert sok szorgalmas, ügyes, kreatív hallgatónk van, akik a kreatív kurzusok végére szuper munkákkal rukkolnak elő! : )

Egyik legújabb kurzusunk, a Karakterkészítés kurzuson is sorban készülnek a hallgatói munkák, mely természetesen nem más, mint egy egyedi karakter elkészítése a tanfolyamon megismert és elsajátított megannyi rajzolási, színezési technika segítségével.

Takács Mónika ezzel a bájos „avokádó-szörnnyel” örvendeztetett meg minket, bizonyítva, hogy a kurzus és persze némi gyakorlás segítségével bárki képes cuki karaktereket rajzolni, rajztudás nélkül is! : )


Kovács Csaba, az igen népszerű Digitális grafika kurzusunkba vágott bele, hogy még jobban megismerkedjen a Photoshop grafikus programmal, valamint különféle kreatív technikákat sajátítson el. Manapság igen népszerűek az infografika önéletrajzok, Csaba vizsgamunkaként saját kreatív CV-jét alkotta meg.

„Munkám során próbáltam odafigyelni minden elméleti részletre, és igyekeztem felhasználni minél több, a tanfolyam során tanult technikát.”

És ha már úgyis személyesre „vettük a történetet”, így bátorkodunk megosztani Csaba inspiráló gondolatait : )

„… megragadnám az alkalmat, hogy elmeséljek egy kis személyes történetet…

Személy szerint régóta (kb. 13 éves korom óta (most 20 vagyok)) használok Photoshoppot, Illustratort, Flasht (most már Animate CC), Blenderben 3D-s modellezést is csinálok, After Effects-szel és videóvágással is sokat foglalkoztam. Tanulmányaim során sok programozást, CSS-t és HTML-t tanultam, ezek mellett fotózással is foglalkoztam. Tényleg úgy érzem, hogy szenvedélyem az alkotás és egészen kiskorom óta rajzolok. Mindig is mondták nekem, hogy ezzel kéne foglalkoznom. Éppen ezért jelentkeztem erre a képzésre.

Úgy gondolom, hogy a tanfolyam nagyon hasznos volt, sok olyan elméleti dolgot tanultam, amit eddig nem tudtam elsajátítani magamtól, és ezt Köszönöm Szépen! : )”


Kiadványszerkesztés kurzusunk hallgatói is mindig tartogatnak nekünk meglepetéseket, azaz klassz kiadványokat vizsgamunkaként, melyek sok esetben már valódi megrendelésre készülnek.

Így történt ez Horváth Andrea hallgatónkkal is. : )

„Még a kiadványszerkesztő tanfolyam közben egy barátomon keresztül lehetőséget kaptam egy kis cégnél magazinszerkesztésre, amibe lelkesen bele is vágtam. Azóta már 4 számot készítettem el a havonta megjelenő magazinból. Az együttműködésünk nagyon jó, látják és értékelik a folyamatos fejlődést.”

Az A&K Akadémia cég számára készítette Andi ezeket a magazinokat, akik szintén lelkesek, és értékelve munkáját, egy saját aloldalt ajánlottak fel Andi számára a honlapjukon, ahonnan néhány magazin regisztráció nélkül is letölthető az érdeklődők számára, így teljes magazinok böngészhetők át.

Andi bemutatkozása és az általa összeállított magazinok oldala >>>

Andi Instagram profilt is létrehozott, ahol a további képeit, munkáit, ötleteit mutatja be >>>  


Te is kedvet kaptál a kreatív alkotáshoz? Te is szívesen alkotnál ilyen remek grafikai munkákat?

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük