Barion Pixel

DesignAkadémia

Hallgatóink munkái – Nekik már sikerült! Most Te jössz!

Újabb remek vizsgamunkák kerültek ki a Designakadémia hallgatóinak kezéből, most ezekből csemegézünk. : )

Hallgatóink többsége előképzettség nélkül vág bele a Designakadémia online végezhető kurzusaiba, hogy elsajátíthassák a grafikai munkák, a logótervezés, a kiadványszerkesztés vagy éppen a fotózás-retusálás rejtelmeit. A végeredmény magáért beszél. : )

Enczi Zsuzsi hallgatónk kiváló példája annak, hogy előzetes tudás és tapasztalat nélkül is sikeresen el lehet végezni a Designakadémia kreatív tanfolyamait, kisgyermek és család mellett is lehet tanulni, fejlődni, célokat kitűzni, pályázatokon részt venni, és akár a saját vállalkozás elindításáig is el lehet jutni. : )

Zsuzsi a Digitális grafika kurzuson vett részt, a Photoshop programmal való „varázslást” sajátította el.

“Tavaly születésnapomra kaptam a férjemtől a digitális grafika online tanfolyamot, és igazi meglepetés volt, mert már rég szerettem volna ezt tanulni. Akkor még csak 3 hónapos volt a kisbabánk, és csak lassan haladtam a tanfolyammal, de minden percét élveztem. Kisbaba mellett mégis egy év alatt eljutottam oda, hogy építgetem a saját vállalkozásom, és közben a kreanod.hu oldalon részt is vettem néhány pályázaton.”

Zsuzsi vizsgamunkaként egy weboldal design tervét, valamint egy kisarculati tervet mutatott be.

“Köszönöm a tanfolyamot, igazi profi munka, gratulálok hozzá!” : )


Rack Petra a logótervezés és az Illustrator programmal való “bánás” csínját-bínját sajátította el a Designakadémia Logókészítés tanfolyamán. Logóival a Kreanod által meghirdetett pályázatokra is benevezett, és nagyon szép eredményeket ért el.

“Hihetetlen. Múlt hónapban kezdtem el a logótervezési tanfolyamot és már élesben dolgozok/ dolgozhatok igazi cégekkel. Szuper!”

“10-ből 7 pontot kaptam erre a logótervemre. Itt arra gondoltam, hogy a művészek gondolatai is mindig “szárnyalnak”, hogy megalkossák művészi alkotásaikat, mint az ábrán ez a kis madár (kolibri).”

“Erre a logóra 9 pontot kaptam a Kreanod Hungarian Project Kft pályázaton. Ez egy építőipari vállalat. Hihetetlen, de a munkám az első 4 között szerepelt. Ez már egy győzelem számomra, és az a rengeteg idő, amit beletettem és amit tanultam általa. Nagyon jó volt, és általa rengeteget fejlődtem.” : )  

László Zsuzsanna két kurzuson is részt vett, a Digitális grafika tanfolyamon tanultakat már rögtön valódi megrendelőnek készített munka során tudta hasznosítani.

“Ezt a fotós brochurát egy fotós barátnőmnek készítettem, mégpedig úgy, hogy ő elég konkrét elképzeléssel jött hozzám, ami a külső részt illeti (konkrét formai elrendezés, szín, letisztultság) és a belsőt rám bízta. Ezt próbáltam a külsőhöz képest hangulatban és formában követni. Ő nagyon meg volt elégedve a végeredménnyel.”

Mi is! : )Te is kedvet kaptál a kreatív alkotáshoz? Te is szívesen alkotnál ilyen remek grafikai munkákat?

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük