Barion Pixel

DesignAkadémia

Újabb színes válogatás hallgatóink munkáiból

Hallgatóink ismét remek munkákkal leptek meg minket, a kreatív kurzusok végére érve többek között nagyszerű logókat, karaktereket és kiadványokat készítettek. Mutatjuk is őket! : )

A Logókészítés kurzuson hallgatóink az elméleti tudnivalók megismerése után  gyönyörű, életszerű és nem mellesleg izgalmas logók, valamint egyéb grafikák megtervezését, elkészítését sajátíthatják el az Illustrator vektorgrafikus programban.

Kiss-Huszár Cintia egy fiktív japán étterem logóját készítette el a Logókészítés kurzuson.

Kormos Adrienn hallgatónk egy igazán bájos logót készített egy fiktív babaruházati márka számára.

A Kiadványszerkesztő kurzusunk is igazán népszerű az érdeklődők és a hallgatók körében egyaránt. Ha egy designer a logókészítés és arculattervezés mellett a prospektusok, kiadványok és magazinok megtervezésében és kivitelezésében is helyt tud állni, akkor jelentősen tudja bővíteni a szolgáltatási körét ügyfelei számára. 

Földvári Kornélia egy remek gasztronómiai kiadványt készített.

Császárné Végh Szilvia egy valódi megrendelő számára készített szórólapot a Kiadványszerkesztés kurzus zárásaként.

A Karakterkészítés kurzus során a hallgatók elsajátíthatják a karakterrajzolás csínját-bínját, szuper körvonalazási és színezési technikákkal együtt, mindezt különösebb rajztudás nélkül.

Kovács Gábor hallgatónk ügyesen elkészítette a női karaktert, valamint a hozzákapcsolódó hátteret is.

A Kreatív stílusfejlesztés kurzuson résztvevő hallgatók részletesen megismerkedhetnek 10 trendi design stílussal, azok jellgeztességeivel, jellemző jegyeivel, “alapanyagaikkal” (színek, betűk, formák). A kurzus a stílusérzék, az ízlés, nem mellesleg a kreativitás fejlesztésében is segít.

Báthori Nikolett hallgatónk a kurzus során két brand számára vintage és minimál stílusban nagyszerű alkotásokat tervezett.


Te is kedvet kaptál a kreatív alkotáshoz? Te is szívesen alkotnál ilyen remek grafikai munkákat?

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük