Első kiadványom

Az elsőt sosem felejti el az ember! – szokták mondani és milyen igaz 🙂 Éppen csak befejeztem anno a sulit, amikor egy ügynökségtől megkaptam életem első igazi melóját. Egy valódi megrendelő, egy igazi kiadvány! Wow! Örültem, mint majom a farkának. Egy kis település egyházközössége rendelt egy települést népszerűsítő brosúrát. Nevezetesen Nádasd községet mutatta be ez a kiadvány. Helyi szokások, látnivalók, stb… Kaptam rengeteg fotót nyersanyagként és vagy egy hétig dolgoztam vele 🙂 Természetesen a díjazás nem ért fel azzal, amennyi munkát én beletettem ebbe a melóba, de szerettem volna úgy megcsinálni, ahogy akkori tudásom szerint a legjobban kivitelezni tudtam. Irtó lelkes voltam ám 🙂 Jó, mai szemmel már nem nagy durranás 🙂 De hát így sikerült az első, nézd csak:

 

InDesign programmal tördeltem és szerkesztettem már akkor is a kiadványokat, és a mai napig ezt használom. A fotók előkészítésétől kezdve a kiadvány arculatának megtervezésén át a nyomdakész kimenet prezentálásáig minden munkafolyamatot én végeztem.

Ez pedig egy magazin, amit néhány hónapja készítettem. Hát igen, ez már merőben más kategória, mint évekkel ezelőtt az első 🙂

De valahol mindig el kell kezdeni. Kezdd el Te is most egy egyszerű lépéssel: kattints idelépj be a DesignAkadémia eOktatótermébe és nézd meg a demo leckéket a Kiadványszerkesztés Online Tanfolyamon!

DSC_4535_small

Mosolygós, szép napot kíván a cikk írója:

Cziráki Barbara

a Design Akadémia oktatója

Dátum: 2014. 10. 06.  //  Kategóriák: kiadványszerkesztés  //  Címkék: , ,

Hozzászólások

Összesen 2 hozzászólás
Évi szerint:

Valóban zongorázni lehet a különbséget! Gratulálok Barbi! 🙂

Oktató szerint:

🙂 Ugye?
Barbi nevében köszönöm Évi! 🙂

Szólj hozzá te is