Barion Pixel

DesignAkadémia

Urban Sketch
online tanfolyam

Légy kreatív és élj belőle jól!

Urban Sketch online tanfolyam

Légy kreatív és élj belőle jól!

Miért lesz hasznos számodra az Urban Sketch tanfolyam?

És már Te is régóta hasonlókat szeretnél alkotni, és ehhez meg szeretnéd ismerni, hogy milyen eszközökkel érdemes dolgozni, milyen technikai háttere van a rajzok elkészítésének, hogyan jutunk el az első skiccektől az utómunkázott remekművekig.

A rajzolás és a festés fejleszti a kézügyességet, növeli a kreativitást, javítja a koncentrációt és a memóriát. És akár rajzolásról, akár festésről van szó, mind-mind olyan kreatív tevékenységek, melyek énidőként is kiváló elfoglaltságot jelentenek rohanó világunkban.

Imádsz rajzolgatni, festegetni, de úgy érzed, hogy nem elég profik, nem elég klasszak a munkáid, hiányzik a „wow”-érzés? Ehhez is mutatjuk a receptet!

A városrajz számodra is új távlatokat nyithat! Az új tudással tovább tudsz fejlődni, új látásmódokat ismerhetsz meg, a tanult színezési, árnyékolási és további technikák egyéb kreatív területeken is hasznosíthatók.

Előzetes rajztudásra nem lesz szükség! Teljesen kezdő szintről is teljesíthetők a gyakorlatok, melyek többszöri elkészítése kiváló lehetőséget nyújt a folyamatos fejlődésre. 

Mit fogsz alkotni?

Ezeket az izgalmas projekteket a tanfolyam során Te is elkészíted majd! Sokféle gyönyörű projektet készítünk a tanfolyam során. Ha a gyakorló feladatokat becsülettel elkészíted, a tanfolyam végére valóságos kis portfóliód lesz. Ezzel a referenciaanyaggal a kreatív énidődet is megtöltheted, de bátran kezdhetsz munkát vagy megrendelőket keresni.

Ki vagyok én, és miért hallgass rám?

Cziráki Barbara vagyok, az oktatód.webdesignsuli.hu-n már több ezer hallgatómnak segítettem kitanulni online a webdesigner szakmát. Itt, a DesignAkadémián olyan kreatív és könnyen kitanulható, akár azonnal elkezdhető szakmákat oktatok online, amik segítségével Te is jobbá teheted az életed.

• Kreatív munka, amit imádsz? Lehetséges! Tarts velem és megmutatom, hogyan csináld!

 Több szabadidő és akár online munkavégzés? Lehetséges, hiszen ez kifejezetten olyan szakma, ami nincsen helyhez kötve. Tanulj és dolgozz akár a saját otthonodból!

• Saját lábra állni, önálló vállalkozás? Lehetséges, mert jól kereső és keresett kreatív szakmára tanítalak meg.

Ezért fogod kedvelni ezt a tanfolyamot

10% elmélet, 90% gyakorlat

A szakmában fontos és nélkülözhetetlen elméleti anyagot belecsempésztem a gyakorlatba, tehát úgy fogod megtanulni azokat, hogy észre sem veszed. A kreatív alkotás és az eszközhasználat kapja a főszerepet, mert valódi, gyakorlati tudást szeretnék adni Neked.

Tanulj otthonról!

Mindent otthonról, a saját számítógéped mellől tanulhatsz meg, egyéni időbeosztásban, ahogy Neked kényelmes. Mégsem leszel magadra hagyva, nem kell nélkülöznöd az oktatói segítséget, hiszen bármikor lehetőséged van emailben kérdezni az oktatótól.

Keresd vissza a tandíjat!

Ha elszánt és szorgalmas vagy, az Urban Sketch tanfolyam elvégzése után, vagy akár tanulás közben is, egyetlen munkával máris visszajöhet a tanfolyam díja. A tandíj nem más, mint kreatív szakemberként a majdani órabéred 2-3 munkaórádért.

Lépésről lépésre!

Lépésről lépésre magyarázom és mutatom is a tennivalókat, így garantált, hogy megérted és könnyedén alkalmazod a tanultakat. Az önálló vállalkozást szorgalmazom, és ennek fényében úgy tanítok meg Neked mindent, hogy azokat önállóan alkalmazni tudd élesben is.

Haladj egyéni tempóban!

Önálló tempóban, a saját időbeosztásod szerint haladhatsz, nem kell várnod a leckékre vagy a csoporttársakra. A rajzok, a festmények elkészítéséhez szükséges eszközök és technikák csínját-bínját megtanítom Neked az alapoktól kezdve egészen a trükkökig. Egészen az alapoktól indulunk, nem kell előképzettség.

Mindegy...

Mindegy, hogy hol élsz, Magyarországon vagy külföldön, a forradalmian új eOktatótermünkben online tanulhatsz bárhol a világon! Mindegy, hogy Windows vagy MAC (OS X) operációs rendszert használsz, hiszen a tanfolyam platformfüggetlen.

Mit kapsz? Mit fogunk tanulni?

eOktatótermi tagság

Az eOktatóteremben non-stop elérheted a komplett tananyagot, mely "színes-szagos", élvezetes leckékből épül fel, sok-sok oktató videóval.

Tematika

A részletes tematikát a fenti "Tematika" címre kattintva tudod letölteni és tanulmányozni. Ilyen sorrendben találod majd meg a leckéket az eOktatóteremben.

Lesz referenciád!

Sokféle gyönyörű projektet készítünk a tanfolyam során. Ha becsülettel gyakorolsz, a tanfolyam végére valóságos kis portfóliód lesz. Ezzel a referenciaanyaggal a kreatív énidődet is megtöltheted, de bátran kezdhetsz munkát vagy megrendelőket keresni.

Ha segítség kell...

Ha bármikor elakadnál, emailben kérdezhetsz az oktatódtól. A részletes és szemléletes oktató videóknak köszönhetően hallgatóink jellemzően egyetlen kérdés nélkül végigcsinálják a tanfolyamot, de ha kell, mi itt vagyunk és segítünk!

Oklevél

Az URBAN SKETCH online tanfolyam elvégzését követően letöltheted az okleveledet, mely igazolja, hogy a képzést sikeresen elvégezted. Azonban a valódi igazolás erről a tudás, amit megszerzel, illetve a kis portfóliód, amit a tanfolyam során elkészített munkáidból összeállítasz.
"Először is köszönöm a lehetőséget, hogy nálatok tanulhattam! Öt kurzust is elvégeztem, és mindegyiket nagyon élveztem! A leckék abszolút követhetőek, és mivel a nulláról vannak felépítve, kezdőként is teljesen érhetőek voltak. Még egyszer köszönöm a sok hasznos infót, tippet, és a tudást, amiket kaptam tőletek! A kurzusokon tanultak csak megerősítettek abban, hogy a jövőben egy kreatív szakmában helyezkedjek el!"
Sipos Beatrix
végzett hallgatónk

Oké, már most nagyon tetszik!

De mennyibe kerül?

Tandíj

Ez a díj nem más, mint befektetés a jövődbe. Egy biztosan megtérülő befektetés a céljaidért és egy jobb, kreatívabb életért.

34.990 Ft

+ van egy bónuszunk is!

HOZD KI A RAJZODBÓL A LEGTÖBBET!

A bónusz leckében feltuningoljuk a fekete-fehér ceruzarajzainkat. Ehhez jó barátunkat, a Photoshop képszerkesztő programot használjuk. A digitális utómunka abban is a segítségedre lehet, hogy ha a digitalizált rajzaid nem adják vissza azt, amit szeretnél viszontlátni/amit a valóságban látsz, akkor ezen az eredményen különféle kreatív technikákkal javíthatszHidd el, csodákra képes egy kis utómunka!

És most ez a bónusz is a Tiéd!

Azonnal kezdheted a tanulást!

Loading...

Feldolgozás folyamatban...

Kérünk, várj még néhány pillanatot…

Átirányítás folyamatban. Kis türelmet...