Barion Pixel

DesignAkadémia

Logókészítés
online tanfolyam

Légy kreatív és élj belőle jól!

Logókészítés online tanfolyam

Légy kreatív és élj belőle jól!

Miért lesz hasznos számodra a Logókészítés tanfolyam?

A logó egy cég arculati elemeinek fő motívuma. Ha úgy érzed, szívesen dolgoznál egy ilyen meghatározó motívumon, akkor a logótervezés Neked való!

Esetleg használtál már képszerkesztő programokat (pl. Photoshop) és most szeretnéd a tudásodat egy magasabb szintre emelni.

Egy logóért vagy komplett arculattervezésért bizony jó kis munkadíjat lehet elkérni. A kreatívok munkadíja egy tisztességes fizetés, amit Te is megérdemelsz.

… a tanulást és rövidesen vállalhatsz is munkát: a legtöbb hallgatómat már a tanulási idő alatt megtalálják a megrendelések.

Kreatív munka, alkotó folyamat, ötletek és azok megvalósítása… Mindig is ezt szeretted volna, igaz?

Mit fogsz alkotni?

Ezeket az izgalmas projekteket a tanfolyam során Te is elkészíted majd! Jó néhány életszerű, gyönyörű projektet készítünk az Illustrator programban. Ha a gyakorló feladatokat becsülettel elkészíted, a tanfolyam végére valóságos kis portfóliód lesz. Ezzel a referenciaanyaggal bátran kezdhetsz munkát vagy megrendelőket keresni.

Ki vagyok én, és miért hallgass rám?

Cziráki Barbara vagyok, az oktatód.webdesignsuli.hu-n már több ezer hallgatómnak segítettem kitanulni online a webdesigner szakmát. Itt, a DesignAkadémián olyan kreatív és könnyen kitanulható, akár azonnal elkezdhető szakmákat oktatok online, amik segítségével Te is jobbá teheted az életed.

• Kreatív munka, amit imádsz? Lehetséges! Tarts velem és megmutatom, hogyan csináld!

 Több szabadidő és akár online munkavégzés? Lehetséges, hiszen ez kifejezetten olyan szakma, ami nincsen helyhez kötve. Tanulj és dolgozz akár a saját otthonodból!

• Saját lábra állni, önálló vállalkozás? Lehetséges, mert jól kereső és keresett kreatív szakmára tanítalak meg.

Ezért fogod kedvelni ezt a tanfolyamot

10% elmélet, 90% gyakorlat

A szakmában fontos és nélkülözhetetlen elméleti anyagot belecsempésztem a gyakorlatba, tehát úgy fogod megtanulni azokat, hogy észre sem veszed. A kreatív alkotás és az eszközhasználat kapja a főszerepet, mert valódi, gyakorlati tudást szeretnék adni Neked.

Tanulj otthonról!

Mindent otthonról, a saját számítógéped mellől tanulhatsz meg, egyéni időbeosztásban, ahogy Neked kényelmes. Mégsem leszel magadra hagyva, nem kell nélkülöznöd az oktatói segítséget, hiszen bármikor lehetőséged van emailben kérdezni az oktatótól.

Keresd vissza a tandíjat!

Ha elszánt és szorgalmas vagy, a Logókészítés tanfolyam elvégzése után, vagy akár tanulás közben is, egyetlen munkával máris visszajöhet a tanfolyam díja. A tandíj nem más, mint kreatív szakemberként a majdani órabéred 2-3 munkaórádért.

Lépésről lépésre!

Lépésről lépésre magyarázom és mutatom is a tennivalókat az Illustrator programban, így garantált, hogy megérted és könnyedén alkalmazod a tanultakat. Az önálló vállalkozást szorgalmazom, és ennek fényében úgy tanítok meg Neked mindent, hogy azokat önállóan alkalmazni tudd élesben is.

Haladj egyéni tempóban!

Önálló tempóban, a saját időbeosztásod szerint haladhatsz, nem kell várnod a leckékre vagy a csoporttársakra. Az Illustrator vektorgrafikus program csínját-bínját megtanítom Neked az alapoktól kezdve egészen a trükkökig. Egészen az alapoktól indulunk, nem kell előképzettség.

Mindegy...

Mindegy, hogy hol élsz, Magyarországon vagy külföldön, a forradalmian új eOktatótermünkben online tanulhatsz bárhol a világon! Mindegy, hogy Windows vagy MAC (OS X) operációs rendszert használsz, hiszen a tanfolyam platformfüggetlen.

Mit kapsz? Mit fogunk tanulni?

eOktatótermi tagság

Az eOktatóteremben non-stop elérheted a komplett tananyagot, mely "színes-szagos", élvezetes leckékből épül fel, sok-sok oktató videóval.

Tematika

A részletes tematikát a fenti "Tematika" címre kattintva tudod letölteni és tanulmányozni. Ilyen sorrendben találod majd meg a leckéket az eOktatóteremben.

Lesz referenciád!

8 életszerű, gyönyörű projektet készítünk el a tanfolyam során. Ha ezeket a feladatokat becsülettel elkészíted, a tanfolyam végére valóságos kis portfóliód lesz. Ezzel a referenciaanyaggal bátran kezdhetsz munkát vagy megrendelőket keresni.

Ha segítség kell...

Ha bármikor elakadnál, emailben kérdezhetsz az oktatódtól. A részletes és szemléletes oktató videóknak köszönhetően hallgatóink jellemzően egyetlen kérdés nélkül végigcsinálják a tanfolyamot, de ha kell, mi itt vagyunk és segítünk!

Oklevél

A LOGÓKÉSZÍTÉS online tanfolyam elvégzését követően letöltheted az okleveledet, mely igazolja, hogy a képzést sikeresen elvégezted. Azonban a valódi igazolás erről a tudás, amit megszerzel, illetve a kis portfóliód, amit a tanfolyam során elkészített munkáidból összeállítasz.
„… egy nagyon hasznos és a laikusok számára is könnyen érhető online tanfolyamot tettél elérhetővé számunkra! A tanfolyamnak hála megszülett a saját logónk, amit már nagyon régen terveztünk és most végre sikerült! KÖSZÖNJÜK!”
Tóth Máté
végzett hallgatónk

Oké, már most nagyon tetszik!

De mennyibe kerül?

Tandíj

Ez a díj nem más, mint befektetés a jövődbe. Egy biztosan megtérülő befektetés a céljaidért és egy jobb, kreatívabb életért.

34.990 Ft

+ van egy bónuszunk is!

A bónusz leckében egy illusztrációs mesefigura elkészítését ismerheted meg. Tippeket kapsz arra is, miként álmodhatsz meg és kivitelezhetsz egy illusztratív karaktert akkor is, ha nem vagy különösebben ügyes a kézi rajzolásban. 

Ha most jelentkezel a tanfolyamra, a bónusz leckéhez is jogosultságot kapsz.

Azonnal kezdheted a tanulást!

Loading...

Feldolgozás folyamatban...

Kérünk, várj még néhány pillanatot…

Átirányítás folyamatban. Kis türelmet...