Barion Pixel

DesignAkadémia

Kreatív vállalkozás
online tanfolyam

az indulástól a megrendelésekig

Légy kreatív és élj belőle jól!

Kreatív vállalkozás az indulástól a megrendelésekig online tanfolyam

Légy kreatív és élj belőle jól!

Mikor lesz hasznos számodra a Kreatív vállalkozás tanfolyam?

Elsajátítottál egy vagy több készséget, kezedben a tudás, a gyakorlat, de nem tudod, hogy hogyan tovább, hogyan fejlődj, hogyan tedd mindezt pénzzé? 

El kell adnod a munkádat, a Te szakmádban konkrétabban a kreativitásodat! Mutatjuk a „hogyan”-okat. 

Mindig is saját vállalkozásról álmodtál, melyben maximálisan pénzre válthatod a kreativitásodat? Az ötlet és a motiváció is megvan, de nem tudod, hogyan kezdj bele? 

Átfogó képet nyújtunk Neked a vállalkozási ötlettől egészen a vállalkozóvá válásig terjedő időszak teendőiről.

Akár most indítod a vállalkozásodat, akár már van céged, a tananyag minden fontos területen segít Neked, hogy a bizniszötleted és a kreatív vállalkozásod szárnyalhasson, új szintre léphessen.

Mindenkinek van egy vagy több indíttatása, azaz „jó oka”, ami miatt fontolgatja a vállalkozás beindítását, vagy éppen már el is indította.  

  • Egyesek pályát változtatnának, mert nem érzik jól magukat jelenlegi munkájukban.
  • Sokakban kisgyermekes anyukaként túlteng a kreativitás.
  • Mások szenvedélyből, a szabad alkotás vágyától vezérelve lesznek vállalkozók.
  • Van, akinek a pénz, az anyagi függetlenség a mozgató rugója, vagy a főállás melletti mellékes elérése a cél.

Ha bármelyik állítás igaz Rád, akkor itt az idő beindítani azt a bizonyos „szekeret”!

Akár most állsz a cégalapítás küszöbén, akár már dübörög a vállalkozásod, a tananyagban olyan kipróbált és hatékony módszereket, forintosítható tippeket adunk, melyekből „az új és a régi motorosok” egyaránt profitálhatnak.

Mit tartogat a kurzus?

1. ÁLMAID VÁLLALKOZÁSA

Olyan kérdéseket tisztázunk, melyek segítenek körvonalazni a célodat, a víziódat a jövővel kapcsolatban, és meg is tudod tervezni annak állomásait. A bizniszed egy eszköz lesz ahhoz, hogy ebbe az irányba, a céljaid irányába tudj folyamatosan haladni. A sikeres vállalkozás titkairól is lerántjuk a leplet, és a „Bazsuzska babák” tanulságos történetén keresztül a hibákat is segítünk felszámolni, hogy Te ezeket már biztosan ne kövesd el a saját bizniszedben.

2. ÁRAZÁSOD

Többé nem fog fájni a fejed az árazás miatt! Nem kell azon gondolkoznod, hogy mennyit kérj egy munkáért, mert megtanítunk a profi árazásra – kiötlöttünk egy kézzelfogható módszert arra, hogy miként tudod pontosan kiszámolni azt, hogy mennyit kell kérned egy-egy munkádért.

3. SAJÁT MÁRKÁD

Itt az idő, hogy összetéveszthetetlen legyél! Egyedi, akinek az árait nem hasonlítgatják más szakemberek ajánlatával, hanem örömmel elfogadják. Mutatjuk az utat!

4. MARKETING – a „csodafegyvered”

Közösségi felületek garmadája vár arra, hogy meghódítsd őket, és velük együtt a kiszemelt célközönségedet is a rájuk szabott tartalmaiddal, hirdetéseiddel. Szövegírási kisokosainkkal ebben is segítünk, továbbá a kreatív értékesítés platformjait is górcső alá vesszük.

5. ÜGYFELEID

„minden lében kanál” vagy „kartonozó” típus vagy? Többek között ezt is megtudhatod, de az ügyfélkezelés és a munka elvállalásával és kivitelezésével kapcsolatos legfőbb szabályokra is rámutatunk, és még egy kis jogi gyorstalpalót is adunk.

6. VÁLLALKOZÁSOD ELINDÍTÁSA

Ha már tervezgeted a vállalkozásod elindítását… Végigvezetünk a vállalkozási és adózási formák rengetegében, hogy pontosan átlásd a lehetőségeket, de még a jó könyvelő ismérveit is sorra vesszük. Ha kitartó vagy és mindvégig velünk tartasz, lépésről lépésre megalapíthatod a vállalkozásodat is. 

Készen állsz, hogy átvedd az irányítást saját életed felett és önálló, kreatív vállalkozásba kezdj?

Ők már megcsinálták!

Ki vagyok én, és miért hallgass rám?

Cziráki Barbara vagyok, az oktatód.webdesignsuli.hu-n már több ezer hallgatómnak segítettem kitanulni online a webdesigner szakmát. Itt, a DesignAkadémián olyan kreatív és könnyen kitanulható, akár azonnal elkezdhető szakmákat oktatok online, amik segítségével Te is jobbá teheted az életed.

• Kreatív munka, amit imádsz? Lehetséges! Tarts velem és megmutatom, hogyan csináld!

 Több szabadidő és akár online munkavégzés? Lehetséges, hiszen ez kifejezetten olyan szakma, ami nincsen helyhez kötve. Tanulj és dolgozz akár a saját otthonodból!

• Saját lábra állni, önálló vállalkozás? Lehetséges, mert jól kereső és keresett kreatív szakmára tanítalak meg.

Ezért fogod kedvelni ezt a tanfolyamot

10% elmélet, 90% gyakorlat

Meg kell dolgoznod a vállalkozásoddal. Kell egy részletes terv, ki kell számolni, hogy mennyi az annyi, át kell látnod, hogy összességében mi szükséges a sikerhez. Átfogó képet szeretnék nyújtani Neked a vállalkozási ötlettől egészen a vállalkozóvá válásig terjedő időszak teendőiről.

Tanulj otthonról!

Mindent otthonról, a saját számítógéped mellől tanulhatsz meg, egyéni időbeosztásban, ahogyan Neked kényelmes. Mégsem leszel magadra hagyva, nem kell nélkülöznöd az oktatói segítséget, hiszen bármikor lehetőséged van emailben kérdezni az oktatótól.

Keresd vissza a tandíjat!

Ha elszánt és szorgalmas vagy, a Kreatív vállalkozás tanfolyam elvégzése után, vagy akár tanulás közben is, egyetlen munkával máris visszajöhet a tanfolyam díja. A tandíj nem más, mint kreatív szakemberként a majdani órabéred 2-3 munkaórádért.

Lépésről lépésre!

Lépésről lépésre magyarázom és mutatom is a tennivalókat, így garantált, hogy megérted és könnyedén alkalmazod a tanultakat. Az önálló vállalkozást szorgalmazom, és ennek fényében úgy tanítok meg Neked mindent, hogy azokat önállóan alkalmazni tudd élesben is.

Haladj egyéni tempóban!

Önálló tempóban, a saját időbeosztásod szerint haladhatsz, nem kell várnod a leckékre. A vállalkozásindítás- és fejlesztés csínját-bínját mutatom Neked az ötlettől kezdve az árazáson és a marketingen át egészen a munkavállalásig, hogy szárnyalhasson a bizniszed. Egészen az alapoktól indulunk.

Mindegy...

Mindegy, hogy hol élsz, Magyarországon vagy külföldön, a forradalmian új eOktatótermünkben online tanulhatsz bárhol a világon! Mindegy, hogy Windows vagy MAC (OS X) operációs rendszert használsz, hiszen a tanfolyam platformfüggetlen.

Mit kapsz? Mit fogunk tanulni?

eOktatótermi tagság

Az eOktatóteremben non-stop elérheted a komplett tananyagot, mely "színes-szagos", élvezetes leckékből épül fel, sok-sok kipróbált és hatékony módszerrel.

Tematika

A részletes tematikát a fenti "Tematika" címre kattintva tudod letölteni és tanulmányozni. Ilyen sorrendben találod majd meg a leckéket az eOktatóteremben.

Lesz vállalkozásod!

Ha becsülettel feldolgozod a leckéket, válaszolsz a gondolatébresztő/tervezést segítő kérdésekre, a tanfolyam végére a saját kreatív vállalkozásodat is elindíthatod. (Azt már csak zárójelben jegyezzük meg, hogy ha csak a felét valósítanád meg becsülettel, már akkor is az egekbe szárnyalna a bizniszed.)

Ha segítség kell...

Ha bármikor elakadnál, emailben kérdezhetsz az oktatódtól. A részletes tananyagnak köszönhetően hallgatóink jellemzően egyetlen kérdés nélkül végigcsinálják a tanfolyamot, de ha kell, mi itt vagyunk és segítünk!

Oklevél

A KREATÍV VÁLLALKOZÁS AZ INDULÁSTÓL A MEGRENDELÉSEKIG online tanfolyam elvégzését követően letöltheted az okleveledet, mely igazolja, hogy a képzést sikeresen elvégezted. Azonban a valódi igazolás erről a tudás, amit megszerzel, illetve a saját vállalkozásod, amit a tanfolyamnak köszönhetően már akár ma elindíthatsz.
"Jelenleg egyfolytában dolgozom, különféle pályázatoknak készítem a kreatív anyagokat. Épp a héten léptem ki a közigazgatásbeli állásomból, és jövő héten Cipruson kezdek új életet, hisz általatok – nem túlzás – szárnyakat kaptam. : ) … egy tengerparti bungalóban fogok élni, mert mindabban, amit tőletek tanultam, az a legjobb, hogy valóban bárhonnan bármikor dolgozhatok. Hihetetlenül felszabadító érzés."
Kaczeus Beáta
végzett hallgatónk

Oké, már most nagyon tetszik!

De mennyibe kerül?

Tandíj

Ez a díj nem más, mint befektetés a jövődbe. Egy biztosan megtérülő befektetés a céljaidért és egy jobb, kreatívabb életért.

34.990 Ft

+ van egy bónuszunk is!

AKCIÓTERVEZŐ MUNKAFÜZET

Az ötlet, a terv önmagában semmit sem ér, a megvalósítás a
lényeg!

Reményeink szerint ez a letölthető és kitölthető munkafüzet segíteni fog Neked összegezni és lépésről lépésre megvalósítani mindazt, ami a kreatív bizniszed beindításához és sikerpályára állításához szükséges.

A kitöltött munkafüzeted vonalvezetőként is hasznodra lesz abban, hogy lefektesd a vállalkozásod alapjait, és bármikor kéznél is lesz, amikor úgy érzed, hogy itt ideje új magasságokba emelni a bizniszedet.

Ez a bónusz csak Rád vár!

Azonnal kezdheted a tanulást!

Loading...

Feldolgozás folyamatban...

Kérünk, várj még néhány pillanatot…

Átirányítás folyamatban. Kis türelmet...