Barion Pixel

DesignAkadémia

3D látványtervezés
és digitális lakberendezés
online tanfolyam

Légy kreatív és élj belőle jól!

3D látványtervezés és digitális lakberendezés

Légy kreatív és élj belőle jól!

Miért lesz hasznos számodra a 3D látványtervezés tanfolyam?

– legyen szó épületekről, belső terekről, üzletberendezésekről, bútorokról –

És kíváncsi vagy a „hogyan”-ra, és Te is szívesen összeállítanál ilyen izgalmas látványterveket, modelleket.

Ne is bízd másra! Itt az idő, hogy kezedbe vedd a tervezést, Te magad keltsd életre a saját ötleteidet, terveidet, az alaprajztól kezdve egészen a komplett modellekig.

Nem mellesleg még a tervezők (pl. lakberendező) munkadíját is megspórolhatod. : )

Itt az ideje szintet lépned a vállalkozásodban, és az ügyfeleidnek látványos terveken prezentálni az elképzeléseidet, vizualizálni az ötleteidet!

Terveidet nemcsak saját (hobbi) projektjeidben hasznosíthatod, hanem megbízásokat, munkákat is vállalhatsz, együttműködhetsz más szakemberekkel.

Egyáltalán nem probléma, ha még nem használtál tervezőprogramot, nem terveztél sem síkban, sem 3D-ben, nem skicceltél fel vázlatokat – minden eszközt és technikát mutatunk, és hamarosan Te is igazán lenyűgöző végeredményekkel büszkélkedhetsz.

Mit fogsz alkotni?

Ezeket az izgalmas projekteket a tanfolyam során Te is elkészíted majd! Többféle életszerű, gyönyörű projektet készítünk a SketchUp programban. Ha a gyakorló feladatokat becsülettel elkészíted, a tanfolyam végére valóságos kis portfóliód lesz. Ezzel a referenciaanyaggal bátran kezdhetsz saját projektekbe, de akár munkát vagy megrendelőket is kereshetsz.

Ki vagyok én, és miért hallgass rám?

Cziráki Barbara vagyok, az oktatód.webdesignsuli.hu-n már több ezer hallgatómnak segítettem kitanulni online a webdesigner szakmát. Itt, a DesignAkadémián olyan kreatív és könnyen kitanulható, akár azonnal elkezdhető szakmákat oktatok online, amik segítségével Te is jobbá teheted az életed.

• Kreatív munka, amit imádsz? Lehetséges! Tarts velem és megmutatom, hogyan csináld!

 Több szabadidő és akár online munkavégzés? Lehetséges, hiszen ez kifejezetten olyan szakma, ami nincsen helyhez kötve. Tanulj és dolgozz akár a saját otthonodból!

• Saját lábra állni, önálló vállalkozás? Lehetséges, mert jól kereső és keresett kreatív szakmára tanítalak meg.

Ezért fogod kedvelni ezt a tanfolyamot

10% elmélet, 90% gyakorlat

A szakmában fontos és nélkülözhetetlen elméleti anyagot belecsempésztem a gyakorlatba, tehát úgy fogod megtanulni azokat, hogy észre sem veszed. A kreatív alkotás és az eszközhasználat kapja a főszerepet, mert valódi, gyakorlati tudást szeretnék adni Neked.

Tanulj otthonról!

Mindent otthonról, a saját számítógéped mellől tanulhatsz meg, egyéni időbeosztásban, ahogyan Neked kényelmes. Mégsem leszel magadra hagyva, nem kell nélkülöznöd az oktatói segítséget, hiszen bármikor lehetőséged van emailben kérdezni az oktatótól.

Keresd vissza a tandíjat!

Ha elszánt és szorgalmas vagy, a 3D látványtervezés és digitális lakberendezés tanfolyam elvégzése után, vagy akár tanulás közben is, egyetlen munkával máris visszajöhet a tanfolyam díja. A tandíj nem más, mint kreatív szakemberként a majdani órabéred 2-3 munkaórádért.

Lépésről lépésre!

Lépésről lépésre magyarázom és mutatom is a tennivalókat a SketchUp programban, így garantált, hogy megérted és könnyedén alkalmazod a tanultakat. Az önálló vállalkozást szorgalmazom, és ennek fényében úgy tanítok meg Neked mindent, hogy azokat önállóan alkalmazni tudd élesben is.

Haladj egyéni tempóban!

Önálló tempóban, a saját időbeosztásod szerint haladhatsz, nem kell várnod a leckékre vagy a csoporttársakra. A SketchUp 3D modellező/látványtervező program csínját-bínját megtanítom Neked az alapoktól kezdve egészen a trükkökig. Egészen az alapoktól indulunk, nem kell előképzettség.

Mindegy...

Mindegy, hogy hol élsz, Magyarországon vagy külföldön, a forradalmian új eOktatótermünkben online tanulhatsz bárhol a világon! Mindegy, hogy Windows vagy MAC (OS X) operációs rendszert használsz, hiszen a tanfolyam platformfüggetlen.

Mit kapsz? Mit fogunk tanulni?

eOktatótermi tagság

Az eOktatóteremben non-stop elérheted a komplett tananyagot, mely "színes-szagos", élvezetes leckékből épül fel, sok-sok oktató videóval.

Tematika

A részletes tematikát a fenti "Tematika" címre kattintva tudod letölteni és tanulmányozni. Ilyen sorrendben találod majd meg a leckéket az eOktatóteremben.

Lesz referenciád!

Többféle életszerű, gyönyörű projektet készítünk a tanfolyam során. Ha becsülettel gyakorolsz, a tanfolyam végére valóságos kis portfóliód lesz. Ezzel a referenciaanyaggal bátran kezdhetsz saját projektekbe, de akár munkát vagy megrendelőket is kereshetsz.

Ha segítség kell...

Ha bármikor elakadnál, emailben kérdezhetsz az oktatódtól. A részletes és szemléletes oktató videóknak köszönhetően hallgatóink jellemzően egyetlen kérdés nélkül végigcsinálják a tanfolyamot, de ha kell, mi itt vagyunk és segítünk!

Oklevél

A 3D LÁTVÁNYTERVEZÉS ÉS DIGITÁLIS LAKBERENDEZÉS online tanfolyam elvégzését követően letöltheted az okleveledet, mely igazolja, hogy a képzést sikeresen elvégezted. Azonban a valódi igazolás erről a tudás, amit megszerzel, illetve a kis portfóliód, amit a tanfolyam során elkészített munkáidból összeállítasz.
"Szeretném megköszönni, hogy lehetőséget biztosítotok az embereknek arra, hogy online, saját szabadidejükhöz mérten elvégezzék azon általatok meghirdetett tanfolyamokat, melyeket a későbbiekben akár mellékesként is tudnak hasznosítani. Igen, az elején járok még, rengeteg gyakorlásra lesz szükségem, de az érzés, hogy a mostani – szintén kreatív – vállalkozásom mellé bepasszinthatok valamit, amit itthonról is végezhetek – tekintve a mostani helyzetet, amikor bármelyik pillanatban újra otthon kényszerül lenni az ember –, felbecsülhetetlen! :)"
Sárvári Szilvia
végzett hallgatónk

Oké, már most nagyon tetszik!

De mennyibe kerül?

Tandíj

Ez a díj nem más, mint befektetés a jövődbe. Egy biztosan megtérülő befektetés a céljaidért és egy jobb, kreatívabb életért.

34.990 Ft

+ van egy bónuszunk is!

A bónusz leckében feldobjuk a 3D-s modelljeinket, még élethűbbé tesszük őket – például egyedi fényviszonyokkal, adott időszaknak megfelelő árnyékokkal, időjárás szerinti kültéri hátterekkel. Izgalmasan hangzik, ugye?! Egyszóval életre keltheted a látványterveidet. Ha így prezentálod a terveidet, garantált a wow hatás!

Ezt a klassz bónusz leckét ajándékként megtalálod a leckék között.

Azonnal kezdheted a tanulást!

Loading...

Feldolgozás folyamatban...

Kérünk, várj még néhány pillanatot…

Átirányítás folyamatban. Kis türelmet...