Mit mondanak mások?

„Azért mutatom meg a munkáimat, hogy lássátok, hova el lehet jutni nem egészen 1 év alatt a 0-ról. Én imádom a munkámat és hál’ Isten úgy tűnik be is indul az üzlet, van munkám bőven. (már jövő hónapra is tele vagyok!) Szóval valóban, ha odateszi magát az ember, (hiszen magáért csinálja az ember, nem másért) folyamatosan tanul és fejleszti, képzi magát, akkor igen is meg lesz az eredménye.  Úgyhogy hajrá mindenkinek!”

Oszkocsil Ági, korábbi hallgatónk – www.freshdesign.hu

 

„A lényeg számomra a tudás megszerzése volt, és úgy érzem kaptam egy biztos alapot, amire tudok már építkezni és a terveimet megvalósítani. Mindez köszönhető Neked, hogy egy ilyen profi anyagot készítettél, és lehetőséget adsz azoknak, akik idő vagy egyéb ok híján online tudnak csak tanulni. És ami az egészben a leginkább becsülendő, hogy a tudást és tapasztalatot átadod másoknak és segíted azt, aki ezzel tud is élni. Már ezért is érdemes volt Hozzád beiratkoznom.”

Varjas Gabi, korábbi hallgatónk

 

„Először is hadd köszönjem meg azt az új színt, izgalmat és bizsergést, amit a tanfolyam hozott a “kiszámított pénzügyi foglalkozású” életembe! Korábban már este 9 óra körül az álmosságtól dőltem erre-arra, most pedig rendre, éjjel 1 körül kerülök ágyba! Imádom a Photoshop-ot és az egész alkotói folyamatot. Nagyon köszönöm a pontos és érthető útmutatásodat, ami nagy segítséget jelent.”

Kiss Krisztina, korábbi hallgatónk

 

„Tavaly születésnapomra kaptam a férjemtől a Digitális grafika online tanfolyamot, és igazi meglepetés volt, mert már rég szerettem volna ezt tanulni. Akkor még csak 3 hónapos volt a kisbabánk, és csak lassan haladtam a tanfolyammal, de minden percét élveztem. Kisbaba mellett mégis egy év alatt eljutottam oda, hogy építgetem a saját vállalkozásom, és közben a kreanod.hu oldalon részt is vettem néhány pályázaton.”

Enczi Zsuzsi, korábbi hallgatónk

 

„Hihetetlen. Múlt hónapban kezdtem el a logótervezési tanfolyamot és már élesben dolgozok/dolgozhatok igazi cégekkel. Szuper!”

Rack Petra, korábbi hallgatónk, majd a Webdesignsuli  hallgatója

 

„A DesignAkadémián elvégeztem a kiadványszerkesztő képzést, ahol sikerült elsajátítanom nagyon sok hasznos fogást, melyeket a mindennapokban is alkalmazhatok a munkám során.”

Stallenberger Éva, korábbi hallgatónk, majd a Webdesignsuli  hallgatója

 

„Bár a vőlegényem könyvelő, én pedig nyelvész vagyok, mégis sokszor van szükség a Színházban a munkánk során kreatív gondolkodásra, kreatív munkák kitalálására, elvégzésére. Szerencsések voltunk, hiszen körülbelül a tanfolyam felénél jártunk, amikor több nagyobb munkát is kaptunk a Színháztól. Három plakátot, három szórólapot, két meghívót, egy oklevelet és egy emléklapot kellett elkészítenünk, melyek előadásainkhoz, eseményeinkhez voltak köthetők. Ezekből a munkáktól és az Ön segítő emailjeitől felbuzdulva, lelkesen, úgy döntöttünk saját honlapot és Facebook oldalt készítünk, elkezdjük saját vállalkozásunkat grafikusként. Természetesen sokat kell még fejlődnünk, és nem hagyjuk abba a tanulást sem, szeretnénk elvégezni a Kiadványszerkesztés tanfolyamát is.”

Nemes Orsolya és Horváth István, korábbi hallgatópárosunk

 

„Nagyon élveztem az Indesign tanfolyamot, régi vágyam teljesült hogy a kreativitást és az esztétikai érzékem online szerkesztőprogramban is használhatom. Alig várom hogy a Photoshop-ot és az Illustratort is megtanuljam!: ) A vizsgamunkám elkészítésének minden percét élveztem, azért, mert a tanfolyam során nagyon jól mutattad meg a lépéseket, érthető volt minden, kérdeznem sem kellett.

Az Illustratorban készült vizsgamunkám egy éles logópályázatra készült, nagyon bízom benne, hogy esélyes a munkám a kiválasztásra.

Munkáim töredékét küldöm csak el, de ezekből is látszik, hogy mi mindent tanultam Tőled. A Webdesignsuliba is jelentkezem, mert végre megtaláltam mivel is szeretnék foglalkozni, és minden területét meg szeretném tanulni ennek a csodaszép szakmának.”

Bóza Erika, korábbi hallgatónk, majd a Webdesignsuli  hallgatója

 

„Nagyon élveztem a tanfolyamot , és azóta csak tervezek, tervezek és tervezek. Leginkább a szórólaptervezést kedvelem, de mindenképpen ki szeretném próbálni magam könyvborító tervezőként is.”

Batonai Marietta, korábbi hallgatónk

 

„Talán az egyik olyan hallgatód vagy tanulód vagyok, aki a legjobban várta, hogy elkezdhesse a tanfolyamot. Közel 2 éve kezdtem el érdeklődni, két költözés és több munkahely váltás után idén végre sikerült a Kiadványszerkesztéssel elkezdeni. Tetszik nagyon, és már tervezem a folytatást a Webdesigner képzéssel, hogy teljes tudást szerezzek.

Virág Roland, korábbi hallgatónk, majd a Webdesignsuli hallgatója